Happinez ‘Omring je met zachtheid’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Omring je met zachtheid’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Omring je met zachtheid’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Omring je met zachtheid’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Omring je met zachtheid’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

‘Omring je met zachtheid’. Het thema van dit eerste nummer uit 2023 kun je lezen als een goed voornemen om het leven mooier en lichter te maken. Bekijk iedere dag als een onbeschreven blad dat je mag vullen met de zachtste, liefste dingen die je kunt vinden. Deze editie van Happinez is gevuld met inspiratie daarvoor: de zachte geuren, smaken, geluiden en schoonheid die je om je heen kunt opzoeken. 

Zachtheid is overal waar je gaat te vinden, omdat het een kracht is die je altijd bij je draagt. Denk bijvoorbeeld aan de mildheid voor jezelf en voor anderen. Journaliste Pauline Bijster onderzoekt hoe je mild kunt blijven in een wereld waar je wordt geacht overal een mening over te hebben. Verder komen drie vrouwen aan het woord die vertellen over wat er gebeurde toen ze zichzelf niet meer bekeken met strenge ogen, maar een lieve blik. Ze bewijzen: zacht is een kracht.

Verder in dit nummer:

Vreugdevol ouder worden volgens auteur Ingrid Fetell Lee

De Amerikaanse auteur en ontwerper Ingrid Fetell Lee pleit voor een andere manier van ouder worden. Ze geeft ons 8 inzichten om over na te denken.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen
  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen
  • En nog veel meer

6 manieren om jezelf te troosten

Troost is binnen handbereik.

Test: welk zielstype ben jij?

Volgens de zielenleer zijn er zeven manieren om het leven te ervaren en je kwaliteiten te gebruiken.

Kitlyn Tjin A Djie over het belang van familiehistorie

Jarenlang werkte Kitlyn Tjin A Djie in de jeugdzorg als familie-therapeut. Ze ontdekte dat gedrag van kinderen veelal gerelateerd is aan stress en familie.

Happinez ‘Omring je met zachtheid’ is vanaf 18 januari 2023 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
De kracht van zelfvergeving
De kracht van zelfvergeving