Zo krijg je telepathisch contact met kosmische entiteiten - Happinez
Terug naar overzicht

Zo krijg je telepathisch contact met kosmische entiteiten

Categorie
Zo krijg je telepathisch contact met kosmische entiteiten

Telepathie kan plaatsvinden tussen mensen, maar ook met dieren, overledenen of kosmische entiteiten. Happinez Festival-spreker Tessa Koop kreeg telepathisch contact met een groepsenergie die haar opnieuw leerde leven in het ritme van de natuur.

In 2011 kreeg auteur en journalist Tessa Koop telepathisch contact met een groepsenergie die zich de 13 Grootmoeders noemt. Zij leerden haar opnieuw te leven in het ritme van de natuur, verbonden aan de 13 manen, en toonden haar de weg naar een kosmisch bewustzijn. Wat zij hieronder verstaat, vertelt Tessa in haar lezing op het Happinez Festival in mei. Ze deelt haar inzichten als Cosmic Woman en inspireert jou tot de ontwikkeling van jouw eigen, unieke kosmische kracht.

Advertentie

Benieuwd hoe je ook telepathisch contact kunt krijgen met hogere entiteiten? Probeer dit.

Zet de intentie dat je wilt channelen

Door de intentie te zetten dat je contact wilt maken met engelen, een groepsenergie of spirit guides, zet je als het ware een kanaal open waardoor zij contact met jou kunnen zoeken.

Mediteer

Mediteren is essentieel om je geest tot rust te brengen en ruimte te creëren voor de stem van een entiteit. Elke vorm van meditatie die jou helpt je gedachten een halt toe te roepen is goed. Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks 15 minuten opzij te zetten.

Drink water

Jouw lichaam bestaat voo een groot deel uit water en water is een energiegeleider. Wil je contact maken met een andere energie, zorg er dan voor dat je goed gehydrateerd bent.

Creëer een fijne ruimte

Door jezelf te omringen met dingen waar jouw energie van opkrikt, zoals edelstenen, bloemen en fijne muziek, kom je in de positieve energie die nodig is om stemmen uit de spirituele wereld te kunnen ontvangen.

Maak contact met Moeder Natuur

De aarde en onze natuur zijn onderdeel van het Universum, net als jijzelf. Door in de natuur te wandelen kom je terug bij je ‘ware aard’ en voel je letterlijk de energie van de planeet. In die energie ben je meer ontvankelijk voor contact met spirituele entiteiten.

Tessa Koop op het Happinez Festival

Benieuwd hoe jij jouw kosmische krachten weer ontdekt, je dromen omzet in werkelijkheid en een echte ‘Cosmic Woman’ wordt? Kom luisteren naar Tessa Koop op het Happinez Festival in mei.

Meest populair