Terug naar overzicht

Zo word je in vijftien minuten wijzer

Categorie
Zo word je in vijftien minuten wijzer

Sommige mensen kunnen je ademloos laten luisteren. Net als bij de beroemde TED-talks krijgen zij op het Happinez festival vijftien minuten lang het podium. Van Tibetaanse healing yoga tot spiritueel geld verdienen of een boost voor je seksleven – de Happ.talks spijkeren je bij.

Lekker in je vel

Food coach en yogi Goedele Leyssen was jarenlang een emo-eter. Hét inzicht van haar happ.talk: pas je je food aan, dan verandert je mood mee. Ook goed voor je lijf is Lu Jong, Tibetaanse healing yoga. Fritzi Ponse legt uit hoe het je kan helpen fysieke en mentale blokkades los te laten. Hoe krijg je het vuurtje weer brandend in een lange relatie? Ingeborg Bosch weet het.

Alledaags geluk

Mark Verhees van Voor Positiviteit –je kent het misschien wel van de spreuken op social media-, daagt je uit om in je geluksmodus te stappen. Volgens Jelle Hermus, oprichter van soChicken, zijn vrijheid, blijheid en betekenis het geheim. Verlang jij wel eens naar een leven met minder spullen? Jelle Derckx van blog Growthinkers nodigt je uit om ruimte te maken voor de essentie.

Werken om te leven

Of we het nu leuk vinden of niet: geld speelt een rol in ons leven. Joëlla Opraus en Nathalie van Wingerden dagen je uit om een ‘detox voor je portemonnee’ te doen. Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt van online magazine Holistik vertellen over spiritueel geld verdienen. En overweeg je wel eens om voor jezelf te beginnen, of heb je een andere droom? Nina Pierson (oprichter van Bedrock), toont je de weg naar succes.

Meer Happ.talks

Benieuwd naar de andere Happ.talks? Er zijn er nog veel meer. Wees erbij op het Happinez festival.

Door anderen gelezen