Davidji: Iedereen kan mediteren

Davidji: Iedereen kan mediteren Davidji: Iedereen kan mediteren Davidji: Iedereen kan mediteren

Na een lezing van Davidji is de kans groot dat je bent aangestoken door het meditatievirus. De spiritueel leraar, verbonden aan het Deepak Chopra Centre, inspireert wereldwijd mensen om elke dag de stilte in jezelf op te zoeken.

Geheimen van meditatie

Als er iemand is die de eeuwenoude wijsheid van meditatie toegankelijk en aanstekelijk brengt, dan is het wel de Amerikaanse spiritueel leraar Davidji. Zijn boek ‘Geheimen van meditatie’ kun je gerust de bijbel van de stilte noemen.

Grote effecten

Zo laat hij zien hoe je op eenvoudige wijze de stilte in jezelf kunt opzoeken en welke weldadige effecten dit heeft. In een notendop: je kunt beter met stress omgaan, wordt meer ontspannen en voelt je gelukkiger.

Bewust leven

‘Door je te verbinden met de stilte in jezelf, leef je bewuster en met meer voldoening,’ zegt Davidji, die ruim 200 verschillende vormen van meditatie geeft, waaronder oerklank-, chakra- en mantra-meditatie.

Over Davidji

Davidji is een van de belangrijkste leraren van het Centre for Wellbeing van Deepak Chopra in Californië, een master op het gebied van ayurveda en een inspiratiebron voor meer dan 100.000 leerlingen wereldwijd.

Bekijk ook de video

Volgend artikel
Op weg naar innerlijke vrede
Op weg naar innerlijke vrede