Terug naar overzicht

Plantaardig eten ingewikkeld? Niet met Deliciously Ella

Categorie
Tekst
Dorien Vrieling
Plantaardig eten ingewikkeld? Niet met Deliciously Ella

Denk je bij plantaardig eten nog vaak aan wat je ‘mist’? Als je kijkt naar de vlogs van Deliciously Ella vergeet je dat helemaal. De wereldberoemde vlogger en Instagrammer (ze heeft 1.4 miljoen volgers!) maakt plantaardige gerechtjes die snel, makkelijk en superlekker zijn.

Comfort food, dat is het. Van bananenpannenkoeken met ahornsiroop tot romige paddenstoelenpasta, van zoete-aardappeltaart tot vegan shakshuka en chocoladetaart: het water loopt je in de mond als je naar Ella Woodward’s receptenvideo’s kijkt. Terwijl ze vaak hartstikke gezond zijn, én volledig plantaardig. Oh, en niet te vergeten easy peasy om te maken.

Van ‘gewoon’ Ella naar Deliciously Ella

Ella, die inmiddels beter bekend is als Deliciously Ella, begon niet zomaar plantaardig te eten. In 2011 werd ze ziek, en kreeg ze de tip om meer plantaardig te gaan eten. Daardoor ging ze zich zoveel beter voelen dat ze besloot: dit moet ik met de wereld delen. De rest is geschiedenis: inmiddels heeft ze al een rij kookboeken op haar naam staan en zelfs een eigen vegan productenlijn.

Dit zijn vijf van haar meest yummy recepten (van ontbijt tot diner):

Bananenpannenkoekjes

Vijf-minuten-chocolade-porridge

Romige paddestoelenpasta

Pittig stoofpotje van kikkererwten en limabonen

Snelle groene pasta

Meer lezen over plantaardig eten?

Door anderen gelezen