Zien we jou op het grote zomerfeest op Blijburg?

Zien we jou op het grote zomerfeest op Blijburg? Zien we jou op het grote zomerfeest op Blijburg? Zien we jou op het grote zomerfeest op Blijburg?

Op 21 juli vindt alweer het grootse en laatste Zomerfeest van Blijburg plaats. Lekker genieten van de zon, met de verkoelende zee, voetjes in het zand, met bands en dj’s die je laten genieten van fijne beats. Wat wil een mens nog meer?

Ze beginnen al om 16:00 uur in de middag zodat je lekker lang kunt feesten én van de fantastische zonsondergang kunt genieten. Het feestje gaat door tot maar liefst 06:00 uur ’s ochtends zodat je ook de magische zonsopgang kunt aanschouwen.

Wat en waar is Blijburg?

Blijburg is een gezellige plek om zowel in de zomer als in de winter te vertoeven en af te spreken op IJburg.

Het staat bekend als ‘culturele strandidylle’ (ja, een hele mond vol). Een plek waar Amsterdammers uit de buurt en uit de stad samenkomen en elkaar ontmoeten. Het is een plek die vrij is. Waar je naar hartenlust kunt buitenspelen, zwemmen, eten en drinken of voor de heerlijke open haard kunt zitten. Maar ook waar je kunt genieten van live muziek, het gesproken woord en verrast wordt door diverse kunst- en cultuurprojecten.

De begane grond van het Paviljoen is ingericht voor strandbezoekers en badgasten. Hier vind je de snackbar, met de briljante naam Schattepatat. Op de begane grond vind je ook de strandwinkel van Hester met prachtig shopwaar uit Bali, dus bespaar jezelf een ticket en scoor hier een unicum. Het winkeltje is van mei t/m september geopend op mooie zomerdagen. Dus, shoppen maar!

Wil je er ook bij zijn? Je koopt hier de kaartjes.

Meer lezen? Vijf rituelen voor een feestelijk samenzijn.

Volgend artikel
Een dag met de Dalai Lama
Een dag met de Dalai Lama