Telepathie: kun je dat echt leren? Ja, zeker!

Telepathie: kun je dat echt leren? Ja, zeker! Telepathie: kun je dat echt leren? Ja, zeker! Telepathie: kun je dat echt leren? Ja, zeker!

Je denkt aan je beste vriendin en ze belt je, je begint net aan de offerte voor die nieuwe klant en hij mailt of je daar al aan toegekomen bent; twee voorbeelden van telepathie.

Telepathie: wat is het?

Maar wat is telepathie precies? Het is het overbrengen van gevoelens en gedachten zonder dat je daarbij spreekt, schrijft of gebaart. Kortom: telepathie hangt samen met onze favoriete spirituele zintuigen: het zesde en zevende.

Wat is jouw kosmische kracht?

Telepathie kan plaatsvinden tussen mensen, maar ook met dieren, overledenen of kosmische entiteiten. Tessa Koop, auteur van Cosmic Woman, kreeg telepathisch contact met een energie die haar opnieuw leerde leven in het ritme van de natuur. Ze deelt haar inzichten én inspireert jou tot de ontwikkeling van jouw eigen, unieke kosmische kracht.

Telepathie ontwikkelen? 5 simpele stappen

1. Zet de intentie die je wilt channelen

Door de intentie te zetten dat je contact wilt maken met engelen, een groepsenergie of spirit guides, zet je als het ware een kanaal open waardoor zij contact met jou kunnen zoeken.

2. Mediteer

Mediteren is essentieel om je geest tot rust te brengen en ruimte te creëren voor de stem van een entiteit. Elke vorm van meditatie die jou helpt je gedachten een halt toe te roepen is goed. Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks 15 minuten opzij te zetten.

3. Drink water

Jouw lichaam bestaat voor een groot deel uit water en water is een energiegeleider. Wil je contact maken met een andere energie, zorg er dan voor dat je goed gehydrateerd bent.

4. Creëer een fijne ruimte

Door jezelf te omringen met dingen waar jouw energie van opkrikt, zoals edelstenen, bloemen en fijne muziek, kom je in de positieve energie die nodig is om stemmen uit de spirituele wereld te kunnen ontvangen.

5. Maak contact met Moeder Natuur

De aarde en onze natuur zijn onderdeel van het Universum, net als jijzelf. Door in de natuur te wandelen kom je terug bij je ‘ware aard’ en voel je letterlijk de energie van de planeet. In die energie ben je meer ontvankelijk voor contact met spirituele entiteiten.

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.

Meer lezen over spiritualiteit?

Levensvraag? Vind het antwoord met tarotkaarten.

Volgend artikel
Communiceren met engelen: hoe werkt dat precies?
Communiceren met engelen: hoe werkt dat precies?