Stier, jij gaat het avontuur aan in 2019

Stier, jij gaat het avontuur aan in 2019 Stier, jij gaat het avontuur aan in 2019 Stier, jij gaat het avontuur aan in 2019

Stier, 2019 staat voor jou in het teken van grote beslissingen en vrijheid.

Onrust

De rebelse planeet Uranus maakte in de zomer van 2018 zijn entree in het teken Stier. En je hebt misschien al wel gemerkt dat er sindsdien veel is veranderd in je leven. Dat je minder geduldig bent dan normaal en dat je veranderingen sneller omarmt dan gebruikelijk is voor de standvastige Stier.

Beslissingen

Een permanent gevoel van onrust kan maken dat je van het ene op het andere moment ingrijpende beslissingen neemt. Maar let op, als een nieuw project veel toewijding van je vraagt, is de kans dat je er spijt van krijgt groot. Zorg voor voldoende ruimte en vrijheid in je werk, zeker als het gaat om langdurige contracten of projecten.

Toch kun je erop vertrouwen dat de meeste beslissingen positief voor je uitpakken. Uranus versterkt je gevoel voor de toekomst, waardoor je kunt vertrouwen op je innerlijke kompas, dat je feilloos langs de rotsen van de levensrivieren loodst.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Avontuur

Je omgeving kan wat verbaasd of zelfs ongerust zijn als je dingen doet die zo anders zijn dan normaal. Vooral je partner, die jou dag in dag uit meemaakt, kan zo af en toe compleet verrast zijn door je avontuurlijke instelling. Je merkt misschien dat je de neiging hebt hem of haar uit te dagen, op de proef te stellen. Kijken waar de grenzen liggen en dan hop, er overheen.

Als je partner wijs is laat hij of zij jou vrolijk ronddartelen en staat hij blij te wachten als je thuiskomt. Maar is hij wat afhankelijk of jaloers, dan kan het lastig zijn om aan zijn verwachtingen te voldoen. Je kunt zelfs op het punt komen dat je (tijdelijk) uit elkaar gaat of in een knipperlicht relatie terecht komt door hernieuwde lust.

Best friends

Ben je single, dan heb je waarschijnlijk veel vrienden, maar of jouw toekomstige liefde daartussen zit? Misschien. Alleen kost het je moeite om je hart te schenken aan één man of vrouw. Je hebt liever tien best friends met potentie dan één echtgenoot(e) waarmee je hand in hand loopt.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen, volg je hart in 2019
Tweelingen, volg je hart in 2019