In maart mag jij jezelf voorop stellen, Vissen!

In maart mag jij jezelf voorop stellen, Vissen! In maart mag jij jezelf voorop stellen, Vissen! In maart mag jij jezelf voorop stellen, Vissen!

Het is jouw maand, het is jouw feestje. Dus zeg het maar, wat staat er op je verlanglijstje? Misschien heb je de neiging om mooie wensen voor anderen uit te spreken en jezelf over te slaan. Je gunt anderen zoveel: gezondheid, geluk, rijkdom. Maar in maart mag je jezelf voorop stellen. Soms is dat spiritueel gezien namelijk hard nodig.

Je eigen gezondheid, je eigen geluk en je eigen rijkdom vooropstellen, is een voorwaarde om aan anderen te kunnen blijven geven. Dus de belangrijkste vraag is misschien wel: wat is er nodig om je rijk, gelukkig, geliefd en gezond te (blijven) voelen? Heb je daar voldoende aandacht aan besteed in de afgelopen tijd? En wat kun je doen om dit te verbeteren? Je wordt nu op een spiritueel level geholpen om aan te sterken, bij te komen, je beter te voelen.

Niet vluchten

Maak gebruik van het engeltje op je schouder dat jou sterrenkracht geeft. Belangrijk is wel om niet te vluchten in oppervlakkige goedmakertjes (drank, lekker eten, luieren) maar jezelf te confronteren: wat is goed voor mij op de lange termijn. Meditatie en yoga kunnen een poort zijn om je te helpen het antwoord op deze vragen te vinden.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Je maandhoroscoop voor april is er!
Je maandhoroscoop voor april is er!