Lieve Tweelingen, de maand juli vraagt om extra inspanning

Lieve Tweelingen, de maand juli vraagt om extra inspanning Lieve Tweelingen, de maand juli vraagt om extra inspanning Lieve Tweelingen, de maand juli vraagt om extra inspanning

Omdat er in de maand juli geen enkele planeet in een luchtteken (Waterman, Tweelingen of Weegschaal) staat vervul jij gedeeltelijk die ‘luchtige’ rol voor de mensen om je heen, lieve Tweelingen. 

Jij bent een luchtteken, daarom kun je een aantal dingen merken in deze zomermaand waarin de planeten de luchttekens overslaan. Je bent allereerst letterlijk niet in je element. Er is niets dat vanzelf gaat of dat je gratis krijgt. Geen duwtje in de rug, geen zetje over de schutting. Maar goed, dat heb je misschien ook niet echt nodig, want jij kunt prima je eigen boontjes doppen.

Luchtelement

Waar je het meeste last van kunt hebben, is dat andere mensen feilloos aanvoelen dat jij een representant bent van het luchtelement. En aangezien ze een tekort ervaren, kloppen ze voor allerlei zaken bij jou aan. Of je even kunt helpen, of je weet hoe dit werkt en of je weet hoe dat zit. Maar je bent Google niet, dus je kunt je overvraagd gaan voelen.

Ook als mensen ruzie hebben in juli, zouden ze op het idee kunnen komen om jou, met het sterrenbeeld Tweelingen, te vragen als bemiddelaar. Nu ben je van nature goed op de middenstip, maar als je niet wordt bijgestaan door je eigen element, zijn de resultaten minder positief dan normaal. Kortom, je moet je enorm inspannen deze maand, terwijl het resultaat tegenvalt. Maar je verdient wel flink wat karmapunten als je het allemaal zonder klagen ondergaat.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maandhoroscoop juli
Maandhoroscoop juli