Vergeet niet een adempauze in te lassen, Waterman

Vergeet niet een adempauze in te lassen, Waterman Vergeet niet een adempauze in te lassen, Waterman Vergeet niet een adempauze in te lassen, Waterman

De maand juli is voor Waterman een drukke periode. Je gaat aan de slag met het helpen van anderen. Jouw luchtigheid en humor trekt de aandacht en blijft dus niet onopgemerkt. Maar vergeet niet om ook voor jezelf te blijven zorgen, een dag heeft immers maar 24 uur. 

Als de planeten het laten afweten en niet zorgen voor een beetje luchtigheid, is er werk aan de winkel voor Waterman. Als luchtteken kun jij anderen helpen om deze periode goed door te komen. Binnen je vriendenkring ben jij het vrolijke middelpunt waar iedereen op afkomt. Je helpt anderen met je humor en je inzichten en laat je niet van de wijs brengen door het planetaire vacuüm.

Zeg ook eens ‘nee’ in juli, Waterman

Onverstoorbaar blijf je het positieve zien in anderen en in de wereld. Je ontdekt mogelijkheden en oplossingen voor problemen en ondertussen zorg je ook nog even voor de plantjes van de buren. Niets is jou teveel. Daarom gaat overal de vlag uit als jij verschijnt. Maar vergeet niet dat je ook maar een mens bent en dat er slechts 24 uur in een dag gaan (waarvan je acht uur in je bed ligt). Tijdgebrek kan in de julimaand uiteindelijk voor stress zorgen. Dus houd de rem erop en zeg gerust zo af en toe ‘nee’ tegen een uitnodiging, hoe verleidelijk ook.

En de liefde? Daar heb je al helemaal geen tijd voor. De liefde kan wel een maandje wachten. Oh, je had al een partner? Dan wensen de sterren hem veel geduld en wijsheid.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van de maand juli
  • Zonnewende: zo gebruik je de magie van midzomer
  • 6 vragen over het mysterie van astrologie

Kun je wel wat self-love gebruiken?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Juli steelt de bubbels uit je champagne, Vissen
Juli steelt de bubbels uit je champagne, Vissen