Horoscoop Kreeft: zo vind je deze maand de juiste balans

Horoscoop Kreeft: zo vind je deze maand de juiste balans Horoscoop Kreeft: zo vind je deze maand de juiste balans Horoscoop Kreeft: zo vind je deze maand de juiste balans

Niet alleen het weer maakt deze maand een omslag, ook jij zal de juiste balans weer even moeten vinden, Kreeft.

Met Mars in Ram kan het lastig zijn om je energie goed te verdelen. Het vinden van de juiste balans is jouw uitdaging voor deze maand. Waar je het ene moment urenlang intens staat te zweten in de sportschool, lig je de volgende dag voor pampus op de bank. Het advies van de sterren is dan ook om in september de focus te leggen op regelmaat en ritme in je bewegingspatroon.

Zorg goed voor jezelf

Stippel voor minstens een week uit op welke dagen je van plan bent om te sporten. Wissel intense vormen van sport af met vormen die wat meer rust brengen, zoals yoga of pilates en bouw de rest van de week daar omheen. Let verder op dat je niet overdrijft, want daar heb je deze maand een handje van. Vooral als je aan krachttraining doet, zou je de neiging kunnen hebben om de gewichten zwaar af te stellen in een poging sneller vooruitgang te boeken. Als je weet dat dit je valkuil is, bereik je in september veel meer resultaat.

Tijdens de overgang van de zomer naar de winter heb je minder dorst, waardoor waterdrinken er nog wel eens bij inschiet. Hoewel het ook deze maand belangrijk is om gezond te eten, groente en fruit doen wonderen, is het in september daarom vooral belangrijk om aandacht te besteden aan je vochtinname. Drink daarom elke dag een grote thermoskan thee: warme dranken zijn nu fijner dan koude.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram? Dit vertellen de sterren over jouw mindset
Ram? Dit vertellen de sterren over jouw mindset