Ram? Dit vertellen de sterren over jouw mindset

Ram? Dit vertellen de sterren over jouw mindset Ram? Dit vertellen de sterren over jouw mindset Ram? Dit vertellen de sterren over jouw mindset

Lieve Ram, dit staat er in de sterren geschreven over jouw mindset. 

Ram is geen diepe denker – al zijn er natuurlijk altijd Rammen die diep kunnen denken, maar wel een zeer rechtlijnige. Wit is wit en zwart is zwart. Ram is vooral geïnteresseerd in dingen waar hij iets mee kan ‘doen’. Dus techniek ‘ja’, filosofie ‘nee’. Ook dingen waarin iets van strijd te bespeuren valt, heeft meteen zijn interesse. Juridische kwesties bijvoorbeeld, waarin Ram zich kan opstellen als de voorvechter voor het recht, raken een gevoelige snaar.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Zoek deze maand je grenzen op, Leeuw
Zoek deze maand je grenzen op, Leeuw