Horoscoop Waterman: deze zomer leer je jezelf openstellen

Horoscoop Waterman: deze zomer leer je jezelf openstellen Horoscoop Waterman: deze zomer leer je jezelf openstellen Horoscoop Waterman: deze zomer leer je jezelf openstellen

Zachter communiceren brengt je verder, Waterman. 

Mars bezoekt jouw zone van communicatie en viert daar zijn strijdlust bot. Dat maakt dat je vooral in juli erg snel tot conclusies komt en dat je tong zich gedraagt als een scherp zwaard. Mensen kunnen schrikken van je uitspraken en zich tegen je keren, maar zelfs als je ziet dat de gesprekken uit de hand lopen, is het moeilijk om meer ingetogen te reageren. Je woorden zijn doordrenkt met een soort opgekropte energie, met ongeduld en boosheid. Alsof jij je heel lang hebt moeten inhouden en nu eindelijk zegt wat je op je lever hebt.

Leun achterover

Misschien heb je wel gelijk, maar je krijgt het waarschijnlijk niet. En ook naar de boodschap die je meent te moeten overbrengen aan anderen, wordt niet geluisterd, waardoor je je uiteindelijk een roepende in de woestijn voelt. Om bij je ware veerkracht te komen, die wel degelijk zit in jouw vermogen om te communiceren met anderen, zal je eerst het nodige moeten loslaten. Dat sterke verlangen om gezien en gehoord te worden bijvoorbeeld. Probeer meer open te staan, om te luisteren en te wachten tot anderen vragen stellen. Dan bereik je ineens moeiteloos, wat eerst zo’n struggle was.

Ben je een ander sterrenbeeld? Lees jouw zomerhoroscoop van 2020 hier.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Vissen: dit inzicht maakt dat dingen makkelijker gaan deze zomer
Horoscoop Vissen: dit inzicht maakt dat dingen makkelijker gaan deze zomer