Kinderhoroscoop: een kleine Tweelingen kletst je de oren van het hoofd

Kinderhoroscoop: een kleine Tweelingen kletst je de oren van het hoofd Kinderhoroscoop: een kleine Tweelingen kletst je de oren van het hoofd Kinderhoroscoop: een kleine Tweelingen kletst je de oren van het hoofd

Zodra je bent geboren krijg je een dosis levensvreugde mee, de kracht van het universum. Energieën die met jou in verbinding staan. Zo heeft een sterrenbeeld bijvoorbeeld invloed op je karakter. Ontdek in de kinderhoroscoop van Tweelingen hoe je je Tweelingen-kind het beste kunt laten stralen. 

Wonderkind

Tweeling-kinderen kunnen je de oren van het hoofd kletsen en ze kunnen eindeloos nieuwsgierige vragen stellen. Hun geest is van kwikzilver en ze leren meestal sneller dan andere kinderen. Als ouder van een kleine Tweelingen heb je je handen vol, misschien zit je zelfs regelmatig achter Wikipedia om dit wonderkind bij te benen.

Balans

De kunst is dat je het helpt om balans te vinden tussen hoofd en hart. Dat is een pittige opdracht, want door al het kletsen is de verleiding groot om tegen dit kind te zeggen: houd nu je mond eens even. Als dat al werkt, voelt het zich afgewezen, terwijl dat vele praten ook gaat over de verbinding die het met jou zoekt. Wat beter werkt is dat je samen dingen doet die het kind verwonderen, waardoor het vanzelf even stil wordt. Dieren zijn heilzaam voor Tweelingen, omdat ze geen woorden verstaan, maar wel contact maken.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kinderhoroscoop Kreeft: de kleine Kreeft is één brok emotie
Kinderhoroscoop Kreeft: de kleine Kreeft is één brok emotie