Leeuw, in maart laat jij je betoveren

Leeuw, in maart laat jij je betoveren Leeuw, in maart laat jij je betoveren Leeuw, in maart laat jij je betoveren

Leeuw, laat je in maart betoveren door iemand die niet bang is zijn of haar zachte kanten te laten zien. Dit zou weleens de persoon kunnen zijn waarbij ook jij jouw zachte kanten durft te gaan ontplooien.

Avontuur

Natuurlijk kun je het goed alleen, natuurlijk ben je sterk, maar het kan ook heerlijk zijn om je over te geven aan zijn of haar lieve zorgen en je even een klein kind te voelen. Misschien verbaas je je over jezelf, maar dit maakt ook seksueel het nodige los. Heb je al een partner, dan kost het je geen moeite om jezelf te laten gaan. Zelfs als je al heel lang samen bent, is er zoveel dat je niet van elkaar weet en dat erop wacht om ontdekt te worden. Je zult zien dat je alleen maar ‘ja’ hoeft te zeggen tegen het avontuur en jullie verbintenis zal versterken, zowel lichamelijk als van hart tot hart.

Strijdlustig

Verder kun je wat competitiever zijn dan normaal, wat sneller jaloers of concurreren met anderen. Neem dat niet te serieus en lach om jezelf. De man of vrouw die voor jou kiest, heeft geen oog meer voor anderen.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Open je hart met de nieuwe maan in Vissen
Open je hart met de nieuwe maan in Vissen