Open je hart met de nieuwe maan in Vissen

Open je hart met de nieuwe maan in Vissen Open je hart met de nieuwe maan in Vissen Open je hart met de nieuwe maan in Vissen

Op 6 maart 2019 staat de nieuwe maan rond vijf uur ’s middags in het teken Vissen, op dezelfde dag dat Uranus, voor het eerst in 84 jaar, het teken Stier betreedt.

De energie van de nieuwe maan zal grotendeels worden overstemd door de impactvolle verhuizing van Uranus, maar zal hem ook accentueren. Wanneer een langzame planeet als Uranus van teken verandert, is dat het begin van een nieuwe periode. Een periode waarin we collectief anders naar de wereld gaan kijken, het is een tijd van rebellie, van vrijdenken en activisme. Een periode die door de nieuwe maan extra wordt uitgelicht als een nieuw begin.

Nieuwe wateren

Deze nieuwe maan bereidt je voor op de nieuwe wateren die je gaat ontdekken. Ze vraagt je open te staan voor nieuwe mogelijkheden en kansen en om te vertrouwen op de richting die het leven vanaf nu zal nemen.

De maan vraagt je om verwachtingen en belemmerende overtuigingen los te laten, zodat je nieuwe ideeën, idealen en overtuigingen kunt omarmen. Om je denken naar een hoger niveau te tillen en gedrag dat je niet langer dient te laten gaan. Alleen dan kun je deze nieuwe kosmische energie met open armen ontvangen.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Het is een kracht die je aanmoedigt om je beste leven te leven, een kracht die jou steunt bij alles wat er op je pad komt en het is een kracht die in je zit. Diep verborgen in jouw hart en ziel twinkelt zij als een donkere nacht opgelicht door duizend sterren. Jouw ziel is de glinstering van honderd diamanten. Een regenboog van kleuren en licht. En ook al zie jij alleen een lichaam, een vaste vorm die je onmogelijk kunt negeren, je mag weten dat de kracht van het universum in jou zit.

Glimps van een nieuw astrologisch jaar

Deze nieuwe maan worden er harten geopend en zaadjes geplant. Je betreedt een nieuw level van begrip en nieuwe wijsheid komt tot je beschikking.

Op 21 maart keert de zon terug naar het teken Ram en begint er een nieuw astrologisch jaar. Een jaar van moed en avontuur. Deze nieuwe maan geeft je een glimps van wat komend astrologisch jaar voor je in petto heeft. Plant nu je intenties, besluit hoe je dit astrologische jaar wil betreden het universum zal je ondersteunen.

Als je niet tevreden bent met waar je nu staat, krijg je deze nieuwe maan de kans om nieuwe mogelijkheden te zien. Om groots te dromen en je huidige situatie vanuit een nieuw licht te aanschouwen. Bekijk ze van een compleet andere hoek, voel hoe oncomfortabel je dat maakt en stel je open voor de overvloed van inspiratie en ideeën die nu naar je toestromen. Als je er klaar voor bent, komt verandering vanzelf op je pad.

Niet nadenken, maar voelen

De nieuwe maan moedigt je niet aan om te piekeren, om diep na te denken over je situatie. Nee, ze moedigt je aan om te voelen. Om je open te stellen en om te ontvangen. Stap uit je hoofd en in je gevoel, daar waar creativiteit woont. Druk je uit in kunst en muziek, dans en zing.

Leeg je hoofd en stem je af op het ritme van je hart. Voel het plezier dat door je heen stroomt wanneer je je hart de aandacht geeft die het verdient. Je hart is jouw veilige haven waar je je, zeker in deze drukke kosmische tijd, altijd kunt terugtrekken. Het is de plek waar je ziel huist en je jezelf mag zijn.

Geef jezelf toestemming om jezelf te zien als de prachtige regenboog van sterren die jij werkelijk bent. Laat je angsten varen, laat los wat je ooit geloofd een stap dapper en moedig in deze nieuwe kosmische golf van energie.

Meer lezen?

  • Een nieuwe tijdgeest is aangebroken: The Now Age. Wat is het?
  • Waarom echte goede raad uit het hart komt
  • Wil je beter luisteren naar je hart? Met de 6 hartvaardigheden ontdek je je diepste zelf
Volgend artikel
Maagd, in maart vliegt jouw energie alle kanten op
Maagd, in maart vliegt jouw energie alle kanten op