De nieuwe maan op 23 november 2022 brengt positiviteit

De nieuwe maan op 23 november 2022 brengt positiviteit De nieuwe maan op 23 november 2022 brengt positiviteit De nieuwe maan op 23 november 2022 brengt positiviteit

Op 23 november 2022 is het weer nieuwe maan. Nieuwe maan komt eens per maand voor. De maan is dan vanaf de aarde niet zichtbaar, maar dat wil niet zeggen dat de maan tijdens deze fase geen invloed op ons uitoefent. Nieuwe maan is juist hét moment om met nieuwe doelen, plannen en acties aan de slag te gaan. Die energie wordt tijdens de nieuwe maan op 23 november nog eens extra uitvergroot door het teken Boogschutter. Dit zorgt voor een energie die lichter, vrolijker en positiever aanvoelt dan aan het begin van deze maand.

Nieuwe maan op 23 november 2022

De lichtere, positievere energie hebben we te danken aan het einde van het Schorpioen-seizoen, maar ook aan het feit dat we de eclipsen weer achter de rug hebben. Hoe belangrijk het ook is om diep te gaan, (dat is wat Schorpioen van je vraagt), de energie was de afgelopen tijd vrij beladen. Gelukkig is dat sinds enige dagen wel anders. Het Boogschutter-seizoen is begonnen en daar houdt de invloed van Boogschutter niet op. Zo staan niet alleen de zon en de maan in dit teken, maar ook Venus en Mercurius bevinden zich sinds enige tijd in dit teken. Wat dat betekent? Vooral heel veel positiviteit. Het teken Boogschutter gaat over geluk, overvloed, gezelligheid, filosofie, avontuur, optimisme. Boogschutter leert ons te genieten van grote én kleine lichtpuntjes, zelfs als ze deze niet direct kunnen zien.

Lees ook: dit zijn de maanstanden in 2022

Dat geeft ons allemaal een positieve kijk op het leven tijdens de nieuwe maan op 23 november 2022. Daarnaast wordt je zin in avontuur, gezelligheid en nieuwe ervaringen vergroot. De Boogschutter heeft als geen ander de behoefte om zijn horizon te verbreden. Ook is dit teken uiterst nieuwsgierig en leergierig. Reizen is hét thema van de Boogschutter. Kijk er dus niet gek van op als je plots de behoefte voelt om een tripje te plannen of een ander avontuur aan te gaan. Dit is het moment! Stem je nieuwe maan wensen en doelen af of de expansieve energie van de Boogschutter. Er staat je een heerlijke maand te wachten.

Wil jij je horoscoop in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar je krijgt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer lezen over de maan?

Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan.

Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou