Maagd, in maart vliegt jouw energie alle kanten op

Maagd, in maart vliegt jouw energie alle kanten op Maagd, in maart vliegt jouw energie alle kanten op Maagd, in maart vliegt jouw energie alle kanten op

Maagd, jouw energie vliegt in maart alle kanten op. Je kunt een beetje overweldigd raken omdat er zo ontzettend veel leuke dingen en mensen zijn die aan je trekken.

Fear of missing out

Nee zeggen wordt heel moeilijk met de adem van Mars die in je nekt hijgt. Je wilt overal bij zijn, en niemand teleurstellen, misschien heb je zelfs een beetje last van fear of missing out. De opdracht is om zo af en toe een kopje thee te drinken met jezelf. Weer even helemaal tot jezelf komen, merken dat die rust heel prettig is en absoluut niet saai of leeg, maar juist voeding voor je ziel.

Sprankelende woorden

Ondertussen kun je in vriendschappelijke zin verliefd worden op iemand waar je niet zozeer lichamelijke gevoelens voor hebt, maar iemand wiens levenslust en sprankelende woorden jou aansteken. Je wilt het liefst zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen. En als jullie samen zijn is er meteen van alles aan de hand, er ontstaat een dynamiek die moeilijk in de hand te houden is, maar oh zo spannend en leuk. Ook daarbij geldt dat het voor jou nodig is om je zo af en toe even terug te trekken uit de mallemolen van deze vriend of vriendin.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maandhoroscoop: Mars zorgt voor verliefde gevoelens
Maandhoroscoop: Mars zorgt voor verliefde gevoelens