Leeuw, deze maand vind jij rijkdom in een onverwachte hoek

Leeuw, deze maand vind jij rijkdom in een onverwachte hoek Leeuw, deze maand vind jij rijkdom in een onverwachte hoek Leeuw, deze maand vind jij rijkdom in een onverwachte hoek

In november gaat het over geld. Niet je favoriete onderwerp, wel je favoriete speelgoed, want als je meer geld had dan zou je… een wereldreis maken, een kasteel kopen, beroemd worden en nog veel meer. Deze maand ontdek je wat voor jou echte rijkdom is.

De confrontatie schuilt hem in het feit dat jij op dit moment weinig controle hebt over je financiële situatie. Je voelt je de speelbal van onvoorspelbare inkomsten en al net zo onvoorspelbare uitgaven. Misschien gaat je auto kapot, misschien ben je zelfstandig ondernemer en krijg je te maken met een wanbetaler. Je kunt aardig doen of boos worden, maar diegene kan ook geen ijzer met handen breken.

Jouw rijkdom is niet te koop

Eerst ontstaat er natuurlijk stress in je hoofd. Doemscenario’s, de bedelstraf, hoe moet dit nou? Leg het niet bij anderen of in de buitenwereld. De opdracht is om vertrouwen te krijgen in je eigen survival skills. Inventariseer de talloze rijkdommen die je hebt, die met geen geld te koop zijn. Je schoonheid, je gezondheid, je creativiteit, je slimheid en je passie, ze zijn er altijd voor je. En ze helpen jou om je weg te vinden in het leven, ook als er even wat minder geld is. Neem je voor om in 2019 te breken met gevoelens van afhankelijkheid van geld en je zult je veel vrijer voelen.

Meer lezen, Leeuw?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, jouw geheimen komen aan het licht
Maagd, jouw geheimen komen aan het licht