Ram, in juli ga jij de verveling te lijf

Ram, in juli ga jij de verveling te lijf Ram, in juli ga jij de verveling te lijf Ram, in juli ga jij de verveling te lijf

In de maand juli heb je als Ram te maken met een daling van je passie. Er staat namelijk geen enkele planeet in één van de luchttekens. Voor jou als kind van het element vuur, kan een tekort aan het element lucht in juli zich uiten als lusteloosheid.

Lucht is wat bij jou normaal gesproken het vuur op pookt, dus het kan zijn dat je niet tot daden komt, je verveelt, niet goed weet wat je met je tijd en jezelf moet aanvangen.

Laat het los, laat het gaan

Nu is het helemaal niet zo erg als de motor tijdelijk wat minder hard draait. Vooral als het écht zo’n hete maand wordt als is voorspeld, dan is het geen probleem. Dan kun je beter op het strand gaan liggen en wachten tot de bui weer over is. Of een fijne luiervakantie houden. Go with the flow. Maar plan je een vakantie waarin je actief moet zijn, waarin je gaat surfen, fietsen of klimmen, dan ben je tot je eigen verbazing niet vooruit te branden.

Dat het vuurtje niet wil branden in de maand juli, lieve ram, kun je ook merken in de relatie met je partner. Je hebt moeite om contact te maken met het gevoel van passie. Probeer daar niet teveel over te piekeren, verbind er geen conclusies aan, want deze stemming blijft niet voor altijd aanwezig en als je op de Ram-manier tot overhaaste conclusies komt.

Fijne hulpjes voor het bevorderen van je energie:

 

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van de maand juli
  • Zonnewende: zo gebruik je de magie van midzomer
  • Wat is voor jou belangrijk in de liefde? Venus weet het
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Zeg jij in juli wat je écht wilt zeggen, Stier?
Zeg jij in juli wat je écht wilt zeggen, Stier?