Ontdek de vier Weegschaal-karakters: welke past bij jouw geboortdatum?

Ontdek de vier Weegschaal-karakters: welke past bij jouw geboortdatum? Ontdek de vier Weegschaal-karakters: welke past bij jouw geboortdatum? Ontdek de vier Weegschaal-karakters: welke past bij jouw geboortdatum?

Ben jij een Weegschaal van september of oktober? Nieuwsgierig naar wat je geboorteperiode over je karakter zegt? Gary Goldschneider en Joost Elffers beschrijven in Het Mysterie van je Geboortedag van ieder sterrenbeeld vier verschillende types.

Meer weten over de 48 geboorteperiodes? In dit artikel maak je kennis met de achtergrond ervan.

Staat jouw geboortedatum er niet bij, dan is jouw type ingedeeld bij Maagd-Weegschaal!

Weegschaal I (25 september – 2 oktober)

De standaarden van Weegschaal I liggen doorgaans hoog. Zo hoog dat ze er door belemmerd kunnen worden. Deze mensen zijn perfectionistisch en vaak uiterst getalenteerd. Of dat talent naar buiten komt, hangt af van een zekere mildheid die ze zichzelf moeten gunnen. Weegschalen I staan vaak bekend om hun ironische humor en beheerste voorkomen, waarachter een diep gevoelsleven schuilgaat. Weegschaal I wijdt zich graag aan verbetertrajecten en reparaties, zowel zakelijk als privé. 

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Weegschaal II (3 – 10 oktober)

Humoristisch, sociaal en rechtvaardig; Weegschaal II belichaamt de Weegschaal zoals het sterrenbeeld bekend staat. Deze mensen nemen toegewijd deel aan maatschappij, familie en andere groepen waar ze bij horen. Ze bepalen de trend op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en omgangsvormen en uiten felle kritiek op leugens en mensen die hun afspraken niet nakomen. Deze breed geïnteresseerde individuen creëren moeiteloos een visie waarmee ze anderen inspireren. Uitdaging voor hen is om beslissingen niet uit de weg te gaan.


Weegschaal III (11 – 18 oktober)

Weegschaal III is doelgericht en realistisch. Deze mensen streven naar succes verkrijgen op een stijlvolle manier. De indruk die ze maken is voor hen van groot belang. Ze presenteren zich elegant en ontspannen. Weegschalen III zijn vaak sterk in het aangeven van hun grenzen. Door hun focus op uiterlijkheden besteden ze soms te weinig aandacht aan emotionele zaken. Het is de uitdaging voor Weegschaal III om niet afhankelijk te worden van de mening van anderen

Weegschaal-Schorpioen (19 – 25 oktober)

Betrokken en sociaal aantrekkelijk met een kritisch hart op de tong; dat is Weegschaal-Schorpioen. Deze mensen zijn bijzonder open en vaak verbaal sterk. Cusp-persoonlijkheden hebben eigenschappen van twee tekens. In dit geval sociaal en evenwichtig (Weegschaal) tegenover controlerend en emotioneel (Schorpioen). Conflicten tussen verstand en gevoel doen zich vaak voor bij deze intense cusp-persoonlijkheden. Ontspanning en plezier zijn de sleutel naar innerlijke rust.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Dit zijn de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Leeuw
Dit zijn de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Leeuw