Vissen? In augustus krijg jij een bijzondere gave

Vissen? In augustus krijg jij een bijzondere gave Vissen? In augustus krijg jij een bijzondere gave Vissen? In augustus krijg jij een bijzondere gave

Vissen, de maand augustus biedt kansen om anderen te helpen. Grijp deze kansen en inspireer anderen hetzelfde te doen. Zo maak je de wereld een stukje vriendelijker. 

Waaiereffect

Je krijgt in augustus meerdere kansen om iets moois voor een ander te doen. Misschien een familielid die zorg nodig heeft of iemand op straat die valt en die je overeind helpt. Dat wat je doet is niet alleen een daad van liefde. Het gaat verder dan dat. Het is iets dat een soort waaiereffect teweeg kan brengen. Net als het verhaal van de vlinder die in jouw tuin met zijn vleugels fladdert en die in Azië een storm veroorzaakt.

Groeiend bewustzijn

Misschien kun je anderen inspireren, misschien ontstaat er een vonkje van vreugde in het hart van diegene die je helpt, een vonkje dat weer wordt doorgegeven aan een cirkel van derden. Net als een steentje dat in de vijver wordt gegooid. Het verrichten van een goede daad is dus goed voor het grotere geheel. Geef jezelf de ruimte om een beter mens te worden. Je bewustzijn is net als het heelal, een plek die eindeloos kan uitdijen, zolang jij maar bereid bent om het te laten groeien. Probeer om mild te zijn als je ziet dat anderen hun bewustzijn nog niet zo sterk hebben ontwikkeld. Het helpt niet om ze te veroordelen. Je kunt ze wél helpen door jouw eigen positieve ontwikkeling met ze te delen.

Meer lezen?

Ook in augustus mag je jezelf verwennen Vissen

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kinderhoroscoop Ram: dit kun je verwachten van een kleine Ram
Kinderhoroscoop Ram: dit kun je verwachten van een kleine Ram