Kinderhoroscoop Ram: dit kun je verwachten van een kleine Ram

Kinderhoroscoop Ram: dit kun je verwachten van een kleine Ram Kinderhoroscoop Ram: dit kun je verwachten van een kleine Ram Kinderhoroscoop Ram: dit kun je verwachten van een kleine Ram

Als een baby de eerste keer ademhaalt, krijgt het van de zon een dosis superkracht en levensvreugde mee. Die zonnekracht is gekleurd door het sterrenbeeld waaronder het kind wordt geboren.

Kan hij zijn zonnekracht laten schijnen, dan ontwikkelt het kind een gezond ego en staat hij of zij later vol zelfvertrouwen in het leven. Jij kunt het daarbij steunen.

Kinderhoroscoop voor de jonge Ram

De jonge Ram staat bol van levenslust en energie en is gek op uitdagingen en avontuur. Als iets niet mag, is het extra aantrekkelijk om te doen, dus er gaat weleens iets kapot of mis. Als ouder heb je misschien de neiging het Ram-kind af te remmen en te waarschuwen, omdat je bang bent dat het zich bezeert of in zeven sloten tegelijk loopt. Dat is begrijpelijk, maar laat een Ram-kind zijn eigen fouten maken, een schrammetje of blauwe plek gaat wel weer over. Zo geef je het de kans om van zijn eigen ervaringen te leren.

Probeer je een Ram-kind teveel te beteugelen dan kan het angstig worden of hij bouwt van binnen veel boosheid op en dat kan er op een ongecontroleerde  manier uit komen. Het Ram-kind is erg fysiek ingesteld en is gemaakt om te sporten, te klimmen, te rennen en te stoeien. Geef het daarvoor de ruimte en je hebt er letterlijk geen kind aan.

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kinderhoroscoop Stier: een wereld vol geur, kleur en smaak
Kinderhoroscoop Stier: een wereld vol geur, kleur en smaak