Terug naar overzicht

Waterman? In augustus help jij anderen groeien

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Waterman? In augustus help jij anderen groeien

De planeten Mars en Venus staan deze maand in het teken Leeuw. Dat betekent dat augustus een maand is waarin je anderen voorrang moet geven, Waterman. 

Tegenpolen

Omdat Leeuw je natuurlijke tegenpool is, kun je in augustus merken dat de nadruk ligt op de ander, bijvoorbeeld je (levens)partner. Misschien moet je even iets wegslikken, omdat je zelf op dat podium had willen staan. Het is nodig dat jij op dat moment een stapje opzij doet, zodat hij of zij kan schitteren. Besef je dat het een eervolle taak is om die ander bij te staan en te helpen groeien.

Muurbloempjes zijn ook belangrijk

Ook als je single bent zal je anderen voorrang moeten geven. Misschien eist een zakenpartner de hoofdrol op, misschien help jij een goede vriend of vriendin aan een betere positie. Houd de focus op de liefde voor de ander. Afgunst is een emotie waar veel ongeluk uit voort komt. Besef dat de wereld er alleen maar mooier op wordt als de mensen waar jij om geeft zichzelf kunnen realiseren. Besef ook dat hun geluk niet ten koste zal gaan van jouw geluk, tenzij jij dat zo wilt zien. Deze maand ben je misschien een onopvallend madeliefje, volgende maand ben je weer een prachtige rode roos. Elke rol die we op enig moment vervullen is nodig en waardevol voor het geheel.

Meer lezen?

Door anderen gelezen