Een yogaflow voor elk moment van de dag (met 4 how-to filmpjes)

Fotografie Beeld Chantal Ariëns
Een yogaflow voor elk moment van de dag (met 4 how-to filmpjes) Een yogaflow voor elk moment van de dag (met 4 how-to filmpjes) Een yogaflow voor elk moment van de dag (met 4 how-to filmpjes)

Een yogaflow om buigzamer door het leven te gaan – letterlijk en figuurlijk. Thirza geeft je vier verschillende yogaflows, om soepel en sterk de dag door te komen.

Deze morning flow is een heerlijk ochtendmoment voor jezelf. Je stretcht langzaam je lijf en word voorzichtig wakker. Zo ben je gedurende de dag beter bestand tegen stress en spanning en krijg je een helder hoofd, want door het stimuleren van bindweefsel worden niet alleen je banden en gewrichten flexibeler – ook je geest wordt leniger.

Behoefte aan yoga op een ander moment van de dag? Bekijk dan ook de Afternoon energy flow, de After dinner flow en afsluitend een Evening calm flow. Rek en strek-ze!

Leer jezelf kennen met yoga van Thirza

Met haar sprankelende lach en rustgevende stem loodst yogadocente Thirza van de Hoef je moeiteloos door elke yoga-oefening heen. Haar yoga of choice is vijnana yoga, wat betekent ‘kennis van binnenuit’, en dat zegt veel over de yogalessen van Thirza. Door bewust aandacht te besteden aan je ademhaling, brengen de bewegingen je dichter bij jezelf. HEt gaat niet om presteren, maar vooral om het in de juiste stand brengen van de wervelkolom, waarbij je adem een belangrijke rol speelt. Daarbij kun je nieuwe grenzen gaan ervaren en af en toe buiten je comfort zone stappen. Samen met Thirza maak je een ontdekkingstocht naar je binnenste: wat zijn jouw uitdagingen, en wat motiveert je?

Ontdek alle vormen van yoga op het Festival

Op het Happinez festival kun je niet alleen jezelf leren kennen met de yogasessie van Thirza.

Benieuwd naar alle teacher en sprekers op het gebied van yoga en meditatie? Bekijk dan hier het programma.

Volgend artikel
Child’s pose: zo check je in bij jezelf
Child’s pose: zo check je in bij jezelf