Geef je over aan de stress fix massage en ervaar totale ontspanning

Geef je over aan de stress fix massage en ervaar totale ontspanning Geef je over aan de stress fix massage en ervaar totale ontspanning Geef je over aan de stress fix massage en ervaar totale ontspanning

Zachte handen die vastzittende spieren langzaam los masseren: het is niet moeilijk om zo het laatste beetje spanning uit je lijf te laten verdwijnen. Je zo af en toe laten masseren doet wonderen voor lichaam en geest.

De Stress Fix Body Massage van Aveda is een massage die helemaal op ontspanning is gericht. Het aroma vermindert stressgevoelens, en de afwisseling van deep tissue massage en ontspanningstechnieken zorgen ervoor dat je je helemaal kunt overgeven. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, je spieren ontspannen en je wordt langzaam in een staat van complete relaxatie gewiegd.

Speciaal voor jou

De Stress Fix Body Massage duurt 90 minuten. Voordat de massage begint, vul je eerst een vragenlijst in. Aan de hand van de vragen wordt bepaald welk Ayurvedisch type je bent (Vata, Pitta of Kapha) en kijk je samen met de masseuse naar wat je op dat moment nodig hebt.

Wat Happinez ervan vindt

Happinez’ online redacteur Kelly probeerde de massage uit: “Na een rustgevend voetenbad werd ik van mijn kruin tot m’n tenen gemasseerd. Al na een minuut of vijf voelde ik mijn spieren ontspannen en dreven mijn gedachten weg. Door middel van muziek en salie- en lavendelolie beland ik in een staat van totale ontspanning. De enige vraag die nog in mijn hoofd rondzweefde was ‘kan deze massage eeuwig duren?.’ Na afloop kwam ik bij met een heerlijk kopje Ayurvedische thee. Mijn tip: plan de massage aan het eind van de dag, en probeer de rest van de avond vrij te houden. Zo kun je het gevoel van totale ontspanning zo lang mogelijk vasthouden.”

Doe deze massage als…

Als je je gespannen of gestrest voelt, dan is deze behandeling perfect om je persoonlijk of fysiek op te laden. Het is wel fijn als je voor de massage echt even de tijd neemt: 90 minuten is best wel lang. Heerlijk voor op een luie zondag, of op een vrije avond na een drukke week.

Dit bericht kwam tot stand in samenwerking met Aveda.

Volgend artikel
Comfort food in een kommetje
Comfort food in een kommetje