Op zoek naar vers? Vind een lokale boer!

Op zoek naar vers? Vind een lokale boer! Op zoek naar vers? Vind een lokale boer! Op zoek naar vers? Vind een lokale boer!

Eet je graag vers en gezond? Haal je groenten dan eens bij een lokale boer: verser kan bijna niet.

Als je het fijn vindt om pure producten te eten en graag wilt weten waar je eten vandaan komt, dan is eten vers bij een lokale boer kopen een fijn alternatief voor de supermarkt. Zo zie je gelijk wat je in huis haalt en heb je je producten vers van het land.

Omringd door boeren

De meeste mensen hebben er geen idee van dat ze omringd worden door boeren. Want hoe weet je of een boer zijn producten rechtstreeks verkoopt, als je niet toevallig met de auto langs een ‘Te Koop: Asperges’-bord rijdt? Met de Buitenmarkt-app is dat voortaan een stuk makkelijker. Met deze app vind je boeren die bij jou in de buurt hun eigen groenten, fruit of vlees verkopen.

Vind de dichtstbijzijnde boer

De gratis app helpt je met het vinden van de dichtstbijzijnde boer: het is mogelijk om te zoeken op locatie, product en productcategorie. Je opent de app en zoekt op ‘rundvlees’ of ‘appel’. Je ziet de lokale boeren met die het desbetreffende product aanbieden en je krijgt gelijk een routebeschrijving naar de boerderij. Ook leuk als uitje met kinderen!

Download hier de Buitenmarkt-app voor iOS en voor Android.

De Buitenmarkt-appDe Buitenmarkt-app
Volgend artikel
Begin je dag met een cat stretch
Begin je dag met een cat stretch