Kom in de yoga flow met Michael James Wong

Kom in de yoga flow met Michael James Wong Kom in de yoga flow met Michael James Wong Kom in de yoga flow met Michael James Wong

Yoga vooral iets voor vrouwen? Echt niet! Michael James Wong richtte Boys of Yoga op, een beweging waarmee hij mannen op de mat net zo vanzelfsprekend wil maken als op het voetbalveld. Op het Happinez festival nodigt mannen en vrouwen uit in zijn yogasessies. Thuis alvast proberen? Check deze flow van Michael, ook geschikt voor beginners.

Michael groeide op in Santa Monica, waar vrienden hem meenamen naar yoga. ‘Moet dat’, dacht hij eerst, maar na het uitrollen van zijn matje raakte hij al snel verkocht. Het begon als een sport voor hem, maar al het werd veel meer dan dat. Yoga helpt hem om iets van de chaos van het leven te begrijpen, zegt hij, en het maakt hem gelukkig.

‘De westerse wereld heeft een bepaald beeld van yoga,’ zegt Michael. ‘Wij van Boys of Yoga richten de camera een andere kant op, en laten zien dat het toegankelijk is voor iedereen. Ik hoop dat het een vanzelfsprekendheid wordt voor mannen en vrouwen.’

In deze yoga flow weet Michael je in twintig minuten stevig aan het werk én laat hij je ontspannen. Of je nu pas begonnen bent met yoga of al flink ervaren, luister goed naar je lichaam. “Heb je het gevoel dat het teveel is voor je lijf? Doe het dan rustiger aan. De flow van de practice is als de flow van het leven – het is elke dag anders. Pas je daar op aan, zorg dat het voor jou werkt.”

In de Happinez nieuwsbrief delen wij elke week de mooiste artikelen vol inspiratie, verdieping en inzichten. Schrijf je hier in. Deze week lees je in de Happinez nieuwsbrief onder andere:

 

Volgend artikel
Begin je dag goed, dan kan ie niet meer stuk
Begin je dag goed, dan kan ie niet meer stuk