Met deze moederdagcadeaus support je ook andere vrouwen

Met deze moederdagcadeaus support je ook andere vrouwen Met deze moederdagcadeaus support je ook andere vrouwen Met deze moederdagcadeaus support je ook andere vrouwen

Op zoek naar iets moois voor je moeder of een andere bijzondere vrouw? Happinez draagt vrouwelijke ondernemers een warm hart toe. Daarom hebben we een selectie gemaakt van producten gemaakt door vrouwelijke ondernemers. Met deze cadeaus maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook vrouwelijke makers en ondernemers. Win-win!

A Beautiful Story: sieraden van Nepalese vrouwen

Een groot deel van de sieraden van A Beautiful Story wordt handgemaakt door een groep Nepalese vrouwen, die zich samen ‘Beads for Life’ noemen. Sinds de vrouwen sieraden maken, zijn ze economisch zelfstandig. Door een sieraad van A Beautiful Story te kopen, steun je dus de vrouwen van ‘Beads for Life’.

Ga bijvoorbeeld voor:

Carneool armband Conscious

Een prachtig cadeau als teken van jullie bijzondere band: de carneool armband Conscious met piepkleine glaskraaltjes van A Beautiful Story voor Happinez. De carneool is een steen die staat voor transformatie. Hij zou je kracht geven, en het uithoudingsvermogen om persoonlijke doelen te bereiken. Mooi als je iemand een beetje extra moed wilt geven. Er zijn ook enkelbandjes met rozenkwarts (staat voor liefde), citrien (optimisme), labradoriet (bewustzijn) en maansteen (vrouwelijkheid).

Online training Sacred Sexuality

  • Ervaar meer levendigheid, intimiteit en sensualiteit

  • Kom in verbinding met je vrouwelijke energie

Intuition ketting

De Intuition ketting is speciaal ontworpen door A Beautiful Story voor Happinez, met het thema van het Happinez Festival: The Now Age. Je kunt kiezen voor vijf verschillende kleurstellingen, elk met een verzilverde of vergulde amulet en één edelsteen: rozenkwarts, citrien, labradoriet, carneool of maansteen.

Inner Compass Cards

De Nederlandse onderneemster Neel van Lierop ontwierp een set van 49 kaarten vol symboliek en wijsheid, die je kunnen helpen om je persoonlijke pad te vinden. Welke richting wijst jouw innerlijke kompas je? Bij de kaarten vind je een handleiding met begeleidende teksten die je helpen de kaarten te interpreteren en inzichten te integreren. Doordat je de kaarten blind trekt, openen ze een luikje naar je intuïtie. De kaarten zijn eenvoudig in gebruik, dus geschikt voor iedereen.

Return to Sender: eerlijke producten, eerlijke vergoeding

Al jaren zorgt Return to Sender ervoor dat vrouwen in ontwikkelingslanden aan het werk kunnen. Ze krijgen een eerlijk loon, waardoor ze zich kunnen losmaken van de armoedecyclus en onafhankelijker kunnen worden. Door de verkoop van meer dan 2 miljoen producten heeft Return to Sender al bijgedragen aan het creëren van ruim 7000 banen wereldwijd.

Ga bijvoorbeeld voor:

Jute vloerkleed

Houdt je moeder, vriendin of geliefde van een beetje robuust, maar ook van kleurig? Dan maak je haar vast blij met dit jute vloerkleed van Return to Sender, dat handgemaakt is in India. Het is versierd met oudroze en koraalrode strepen. Leuk als accent in de woonkamer, als speelkleed of als badmat.

Nieuw: Happinez Agenda 2024

  • Personaliseer je eigen omslag

  • Indeling per week

  • Jaarkalender

  • Agenda en inspirerende Astrologie Journal ineen

Jute manden

De bijpassende jute mand (kies voor de grote of de kleine, of juist voor twee verschillende) staat mooi als plantenpot, maar is ook leuk en handig als opberger: voor speelgoed, een opgerold kleedje om bij de hand te hebben op de bank, sieraden – you name it.

Moederdag giftguide

In de Happinez shop vind je deze mooie items en nog veel meer Moederdagcadeaus van de bovenstaande merken: bekijk de Moederdag giftguide.

Volgend artikel
Lieve moeder-dochterfilm en meer events in mei
Lieve moeder-dochterfilm en meer events in mei