Nieuwe Happinez ‘Lichter leven’ ligt nu in de winkel

Nieuwe Happinez ‘Lichter leven’ ligt nu in de winkel Nieuwe Happinez ‘Lichter leven’ ligt nu in de winkel Nieuwe Happinez ‘Lichter leven’ ligt nu in de winkel

Vakantie is de tijd om aandachtig te leven – een zee van dagen strekken zich voor je uit, dagen die je zelf kunt invullen en betekenis kunt geven.

Door naar de zee te gaan en haar je zorgen mee te geven bijvoorbeeld, door een dagje goed naar je huisdier te kijken en zo te leren hoe je in het nu kunt zijn, of door te dansen naar bewustzijn. Deze Happinez zit vol wijze lessen, van Aristoteles en van de Inca’s, maar ook van Andrea Owen, die je zeven belangrijke inzichten geeft uit haar boek: ‘How to stop feeling like shit’. Een nummer dat inspireert om lichter te leven en ten volle te genieten van deze zomer.

Het nummer ‘Lichter leven’ ligt 29 mei in de winkels met onder meer:

Zelfliefde, de sleutel naar compassie en levensgeluk

De zeven belangrijkste inzichten van schrijfster Andrea Owen

Nieuw: Happinez Zomerboek

Trakteer jezelf deze zomer op heel veel leesplezier met het Happinez Zomerboek. Met maar liefst 208 pagina’s vol fijne inzichten, puzzels, een yoga-zomerhoroscoop, schrijfoefeningen en meer.

Herschrijf je levensverhaal

“Bewustwording is de eerste stap van lijden onder je verhaal naar het leiden ván je verhaal” – Ingeborg Bosch (psycholoog).

Esther Perel – Zo blijf je jezelf in de liefde

Advies van een van de bekendste relatietherapeuten van Amerika over het behouden van je autonomie als je in een relatie zit. “Onafhankelijkheid is niet iets waar je om moet vragen – je hebt het al” aldus Perel.

Wat kun je leren van je huisdier?

We kunnen onze huisdieren zien als leermeesters, ze leven mindful en ongehaast. Pauline Bijster interviewde vier dierenbezitters over wat zij leerden van hun huisdieren. 

De helende kracht van de zee

De zee is een prachtig, maar onbetrouwbare creatie van Moeder Aarde. Ze geeft en neemt, daarmee herbergt ze het leven. Lees mee  over acht geschenken die ze ons geeft.

Nieuw: yoga als dans

SuryaSoul, een nieuwe yogadansmethode ontwikkeld door Philippe Beaufour en Sabine Zweig. Ze ontwikkelden deze combinatie van dans, yoga, tao en vechtsport om zo eeuwenoude wijsheden via dans te kunnen overbrengen en te kunnen delen met anderen. 

Interview met twittermonnik en besteller-auteur Haemin Sunin

Haemin Sunin schrijft in zijn boek “Houden van dingen die niet perfect zijn” over het hebben van compassie voor anderen en voor jezelf.

Inca-wijsheid voor nu

De traditie van de Inca’s is inmiddels al behoorlijk oud te noemen en toch is deze traditie vandaag de dag nog steeds springlevend. Steeds meer mensen ontdekken de spirituele wijsheid en de praktische oefeningen die de Inca’s al in de 13e-eeuw ontwikkelden. 

Extra: 12 intentiekaartjes cadeau

Je kunt Happinez ‘Lichter leven’ ook in onze webshop vinden.

Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Zien: de Netflix-lezing over kwetsbaarheid van Brené Brown
Zien: de Netflix-lezing over kwetsbaarheid van Brené Brown