Kom je ook kuren bij de buren?

- In samenwerking met Vakantieland Duitsland - 

Ervaar de helende kracht van de natuur in de traditionele Duitse kuuroorden! Met ruim 350 kuuroorden en spa’s heeft Duitsland namelijk alles in huis op het gebied van wellness. Belle-époquevilla’s geven extra flair aan de plaatsjes. Bovendien liggen ze in een fraaie omgeving, midden in de bergen, aan een meer of midden in het bos. Sommige liggen vlak over de Nederlandse grens.

Deel met vrienden:

Wat een dagje spa je kan brengen

Het is zo fijn om je af en toe onder te dompelen in de wereld van wellness. Opwarmen in de sauna, een heerlijke massage of pakking… Niet alleen laad je er enorm door op, het is ook pure rijkdom voor lichaam en geest. Daarom zeven redenen om jezelf dit najaar een dag kuren (bij onze buren) te gunnen.

Lucht, vuur, water en aarde: ervaar de kracht van deze 4 elementen

Lucht, vuur, water en aarde: deze vier elementen spelen een belangrijke rol in het duiden van je horoscoop en je persoonlijkheid. Elk element heeft zo zijn kwaliteiten. Heb je daarvan iets nodig in je leven? Nodig dan vooral de elementen uit tijdens een wellness-break in Duitsland. Het kan je op allerlei vlakken ondersteunen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Even opladen in het najaar: 4 fijne mini-retraites

De herfst staat symbool voor reflecteren en overdenken. Je laat los wat je niet meer dient – zoals de boom haar bladeren laat vallen – en keert letterlijk en figuurlijk naar binnen. Het is tijd voor rust en liefdevolle aandacht voor lichaam en geest. Daarom een paar fijne mini-retraites (ook over de grens) om mee te gaan in de energetische flow van de herfst.

Dit is een gezond en holistisch leven volgens de filosofie van Sebastian Kneipp

Tweehonderd jaar geleden werd in Duitsland Sebastian Kneipp geboren. Hij was priester, maar werd uiteindelijk een van ’s werelds bekendste natuurgeneeskundigen. Zijn filosofie voor een gezond en holistisch leven draaide om evenwicht en is een samenspel van vijf belangrijke pijlers. Laat je inspireren door deze eeuwenoude filosofie.

3 fijne intenties voor het nieuwe jaar

Meer bewegen, minder snoepen, vaker naar de spa. We kennen ze allemaal: de goede voornemens voor een nieuw jaar. Jij hebt ze ook vast, maar fijner is het om intenties te zetten. Hiermee focus je niet op wat je wilt doen, maar hoe je je wilt voelen. Daarom drie fijne intenties voor meer zelfliefde.