Te onrustig om te mediteren, maar wil je het wel? Try this!

Te onrustig om te mediteren, maar wil je het wel? Try this! Te onrustig om te mediteren, maar wil je het wel? Try this! Te onrustig om te mediteren, maar wil je het wel? Try this!

Ons brein is er inmiddels op getraind om te reageren op dagelijkse ‘onruststokers’ als Whats-appjes, e-mails en andere meldingen. Het is daarom steeds lastiger om helemaal op één ding te focussen. Meditatie kan helpen in het vinden van innerlijke rust. Maar is het jou nog nooit gelukt om de rust te vinden om te mediteren? Geen nood, Binaural Beats Therapy is een goed alternatief, waar je vrijwel niets voor hoeft te doen.

Binaural Beats Therapy

Binaural Beats Therapy bestaat uit audiotonen van een bepaalde frequentie die een positieve invloed hebben op de hersengolven in ons brein. Het geeft een rustgevend effect en het gaat zo goed als vanzelf. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een koptelefoon.

Elke Binaural Beat heeft zo zijn eigen effect. De ene toon kan je een energieboost geven terwijl de andere je juist heel ontspannen maakt. Als je last hebt van slapeloosheid is het erg geschikt om Binaural Beats te beluisteren voor het slapengaan. Maar ook bij concentratieproblemen, geheugenproblemen, hyperactiviteit en overspannenheid.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

What’s in it for you

  • Een opgeruimd, rustig en helder brein
  • Een betere stemming
  • Energieker
  • Gemakkelijker kunnen leren
  • Oplossing voor slaapproblemen
  • Mentale en emotionele stabiliteit

Aan de slag

  1. App, zoals ‘Binaural Beats’
  2. Youtube of Spotify
  3. Brain FM

Meer lezen?
Karen Newell schreef het boek Living in a Mindful Universe.

Of volg onze online meditatie training.

Volgend artikel
Je bent slim, maar doet domme dingen met je brein
Je bent slim, maar doet domme dingen met je brein