Is het je gedachte, emotie of intuïtie? Doe de test!

Is het je gedachte, emotie of intuïtie? Doe de test! Is het je gedachte, emotie of intuïtie? Doe de test! Is het je gedachte, emotie of intuïtie? Doe de test!

Wanneer je volledig in contact staat met je intuïtie, of innerlijke stem, is het makkelijker om lastige beslissingen te nemen. Maar hoe doe je dat, wanneer ook je gedachtes en emoties je van alles proberen te vertellen?

Het geluid van je innerlijke stem

Zowel je emoties, gedachtes als je intuïtie, proberen de hele dag met je te communiceren. Het is daarom niet altijd makkelijk om een duidelijk onderscheid te maken of het je emoties en gedachtes zijn die tot je spreken, of dat het je intuïtie is die je iets probeert te vertellen.

In de online training Intuïtie legt medium en intuïtie-expert Janneke Leber uit dat er vaak wél een duidelijk verschil zit in de manier waarop ze tot je spreken: schreeuwerig, continu of juist rustig en kalm.

Gedachtes, emoties of je intuïtie?

In de test komen drie verschillende scenario’s voorbij waarin mogelijk je gedachte, emotie of intuïtie tot je spreekt. Kun jij ze van elkaar onderscheiden? Kom erachter via de test!

Online training Intuïtie

  • Je intuïtie als tool voor een lichter leven
  • Kom in contact met je zesde zintuig
  • Video’s en oefeningen inclusief advies van medium Janneke Leber

Volgend artikel
Wie ben ik, waar sta ik? Zelfreflectie tijdens een zomerse wandeling
Wie ben ik, waar sta ik? Zelfreflectie tijdens een zomerse wandeling