2222 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen

2222 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen 2222 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen 2222 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen

Zie jij vaak 2222 voorbijkomen en ben je benieuwd naar de betekenis? Ontdek dan de boodschap van de engelen achter deze cijferreeks. 

2222 betekenis

Wanneer je de getallen in een reeks van vier wilt duiden, kun je de reeks onderverdelen in drie plus één. Daarbij duid je de eerste reeks van getallen en zoek je de individuele betekenis van het laatste getal op. Bij de betekenis van 2222 duiden we dus de reeks 222 en voegen we de betekenis van de laatste twee hieraan toe.

Via de cijferreeks 2222 kunnen de engelen je weten dat je vertrouwen mag hebben op een goede afloop. Als je je dus zorgen maakt over een bepaalde situatie, vertelt 2222 je dat alles goed komt en je je zorgen mag laten varen. 

De betekenis van de twee als individueel getal geeft een extra dimensie aan deze boodschap. Dit enkele getal richt zich eveneens op vertrouwen: misschien is de oplossing er nog niet of is het moeilijk om erop te vertrouwen dat het goedkomt, maar als je moed houd en geduld hebt zul je zien dat alles uiteindelijk op zijn plek valt.

‘Engelen by Happinez’

Dé speciale editie die je als fan van Happinez niet mag missen.

Boodschap van de engelen

Vanuit de getallenleer die ooit begon bij de theorie van Pythagoras, verdiepte engelen-expert Doreen Virtue zich in de betekenis van getallen en hun plek in het universum. Daarin ontdekte zij dat ieder getal een unieke trilling, boodschap en doel heeft. Via deze weg kwam ze erachter dat engelen op deze manier informatie overbrengen aan mensen op aarde. Ook Lynnette Brown ontdekte, door te mediteren en bidden, dat er achter terugkerende cijferreeksen een belangrijke boodschap schuilgaat, afkomstig van engelen.

Voor dit boek bundelden zij hun krachten om de betekenis achter getallen te duiden en de boodschap van de engelen over te brengen aan mensen op aarde. Meer weten? Hier bestel je het boek direct. Of lees meteen de betekenis van de andere cijferreeksen: 1111, 333, 444 en 555.

Happinez Engelen special

Benieuwd wat engelen je nog meer willen vertellen of hoe je andere engelenervaringen herkent? In de nieuwe Engelen by Happinez special lees je er alles over. Bijvoorbeeld over bijzondere ontmoetingen met engelen, over de verschillende soorten engelen die je tegen kunt komen en de tekens waaraan je ze kunt herkennen. Je shopt de Engelen by Happinez special vanaf nu zonder verzendkosten in de Happinez webshop. 

Meer weten over engelen?

Communiceren met engelen: zo doe je het.

Over auteur
Megan Van Slooten is sinds 2021 werkzaam bij Happinez en sterrenbeeld Tweelingen. Als teamlead van de online redactie stuurt ze het online team aan, coördineert ze projecten zoals Leef met de seizoenen en bewaakt ze de online strategie. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van de Leef met de Maan- training, die in 2019 werd bekroond met een Mercur. Tijdens haar opleiding journalistiek maakte ze zich vooral hard voor een duurzamere én eerlijkere wereld. Een onderwerp dat haar nog steeds na aan het hart gaat.
Volgend artikel
Test: welke beschermengel past bij jou?
Test: welke beschermengel past bij jou?