555 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen

555 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen 555 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen 555 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen

Zie jij vaak 555 voorbijkomen en ben je benieuwd naar de betekenis? Ontdek dan de boodschap van de engelen achter deze cijferreeks. 

555 betekenis

Als je vaak 555 ziet, dan kan dit een teken zijn van grote veranderingen of transformaties die je te wachten staan. 555 kan dus betekenen dat het een mooie tijd is om het roer om te gooien en je te richten op het leven waar jij van droomt. 

Ook de betekenis van het individuele getal vijf richt zich op transformatie. Hoewel verschuivingen in je leven spannend kunnen zijn, laat de vijf weten dat deze veranderingen ten goede plaatsvinden; net als een vlinder die uit haar cocon kruipt om te transformeren naar een prachtige, kleurrijke gedaante. 

Boodschap van de engelen

Vanuit de getallenleer die ooit begon bij de theorie van Pythagoras, verdiepte engelen-expert Doreen Virtue zich in de betekenis van getallen en hun plek in het universum. Daarin ontdekte zij dat ieder getal een unieke trilling, boodschap en doel heeft. Via deze weg kwam ze erachter dat engelen op deze manier informatie overbrengen aan mensen op aarde. Ook Lynnette Brown ontdekte, door te mediteren en bidden, dat er achter terugkerende cijferreeksen een belangrijke boodschap schuilgaat, afkomstig van engelen.

‘Engelen by Happinez’

Dé speciale editie die je als fan van Happinez niet mag missen.

Voor dit boek bundelden zij hun krachten om de betekenis achter getallen te duiden en de boodschap van de engelen over te brengen aan mensen op aarde. Meer weten? Hier bestel je het boek direct. Of lees meteen de betekenis van de andere cijferreeksen: 1111, 2222, 333 en 444.

Happinez Engelen special

Benieuwd wat engelen je nog meer willen vertellen of hoe je andere engelenervaringen herkent? In de nieuwe Engelen by Happinez special lees je er alles over. Bijvoorbeeld over bijzondere ontmoetingen met engelen, over de verschillende soorten engelen die je tegen kunt komen en de tekens waaraan je ze kunt herkennen. Je shopt de Engelen by Happinez special vanaf nu zonder verzendkosten in de Happinez webshop. 

Meer weten over engelen?

Communiceren met engelen: zo doe je het.

Over auteur
Megan Van Slooten is sinds 2021 werkzaam bij Happinez en sterrenbeeld Tweelingen. Als teamlead van de online redactie stuurt ze het online team aan, coördineert ze projecten zoals Leef met de seizoenen en bewaakt ze de online strategie. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van de Leef met de Maan- training, die in 2019 werd bekroond met een Mercur. Tijdens haar opleiding journalistiek maakte ze zich vooral hard voor een duurzamere én eerlijkere wereld. Een onderwerp dat haar nog steeds na aan het hart gaat.
Volgend artikel
Test: welke beschermengel past bij jou?
Test: welke beschermengel past bij jou?