444 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen

444 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen 444 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen 444 betekenis: ontrafel de boodschap van de engelen

Zie jij vaak 444 voorbijkomen en ben je benieuwd naar de betekenis? Ontdek dan de boodschap van de engelen achter deze cijferreeks. 

444 betekenis

Als je vaak 444 ziet, dan heeft dit een bijzondere betekenis: je wordt omringd door verschillende beschermengelen die je zien, van je houden en je steunen. Je hebt een sterke verbinding met het engelenrijk en bent wellicht zelf een aarde-engel, met de missie om andere mensen te helpen op aarde. 

De betekenis van het individuele getal vier laat je ook weten dat je de engelen altijd mag aanroepen als je hulp, raad of een andere vorm van bemoediging nodig hebt. De vier laat je weten dat de engelen er voor je zijn en klaar staan om je te steunen.

Boodschap van de engelen

Vanuit de getallenleer die ooit begon bij de theorie van Pythagoras, verdiepte engelen-expert Doreen Virtue zich in de betekenis van getallen en hun plek in het universum. Daarin ontdekte zij dat ieder getal een unieke trilling, boodschap en doel heeft. Via deze weg kwam ze erachter dat engelen op deze manier informatie overbrengen aan mensen op aarde. Ook Lynnette Brown ontdekte, door te mediteren en bidden, dat er achter terugkerende cijferreeksen een belangrijke boodschap schuilgaat, afkomstig van engelen. 

Nieuwe special: ‘Engelen by Happinez’

Dé speciale editie die je als fan van Happinez niet mag missen.

Voor dit boek bundelden zij hun krachten om de betekenis achter getallen te duiden en de boodschap van de engelen over te brengen aan mensen op aarde. Meer weten? Hier bestel je het boek direct. Of lees meteen de betekenis van de andere cijferreeksen: 1111, 2222, 333 en 555.

Happinez Engelen special

Benieuwd wat engelen je nog meer willen vertellen of hoe je andere engelenervaringen herkent? In de nieuwe Engelen by Happinez special lees je er alles over. Bijvoorbeeld over bijzondere ontmoetingen met engelen, over de verschillende soorten engelen die je tegen kunt komen en de tekens waaraan je ze kunt herkennen. Je shopt de Engelen by Happinez special vanaf nu zonder verzendkosten in de Happinez webshop. 

Meer weten over engelen?

Communiceren met engelen: zo doe je het.

Over auteur
Megan Van Slooten is Online Redacteur bij Happinez en sterrenbeeld Tweelingen. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van de Leef met de Maan- training, die in 2019 werd bekroond met een Mercur, coördineert de Happinez planningen, en schrijft pakkende captions bij alle Instagramposts. Tijdens haar opleiding journalistiek maakte ze zich vooral hard voor een duurzamere én eerlijkere wereld. Een onderwerp dat haar nog steeds na aan het hart gaat.
Volgend artikel
Test: welke beschermengel past bij jou?
Test: welke beschermengel past bij jou?