Engelengetallen: hier staan ze voor

Engelengetallen: hier staan ze voor Engelengetallen: hier staan ze voor Engelengetallen: hier staan ze voor

Je kent het vast: je kijkt op de klok en het is 22:22 uur, je moet 33,33 euro betalen of je oog valt op huisnummer 111. Als je erop gaat letten, lijkt het wel steeds vaker te gebeuren. Deze getallenreeksen zijn boodschappen van engelen, volgens engelendeskundigen Doreen Virtue en Laura Lynn Jackson.

Getallencombinaties zijn altijd een teken van steun. Is er een combinatie die vaker op je pad komt? Ga dan op onderzoek uit naar de precieze betekenis. Hieronder in het kort hoe je de getallen(reeksen) van 0-9 kunt lezen. De betekenis van reeksen met verschillende getallen (22:55, 1313 enz.) kun je door middel van onderstaande gemakkelijk combineren.

0, 00, 000, 0000: Open die deur

0 staat voor de aanvang van iets nieuws. Er zit ineens iets in je hoofd – een gedachte of idee – en je probeert te verklaren hoe je hier ineens bij komt. Vertrouw erop dat dit je is ingefluisterd en doe onbevreesd de deur open naar een nieuw levenspad.

1, 11, 111, 1111: Houd focus

Het getal 1 staat voor gedachtenkracht. Dat waar jij je op focust, manifesteert zich. Het getal staat voor een grote kans op je pad die jouw positieve aandacht en focus nodig heeft. Met het getal 1 zeggen de engelen: daar gaan we, op naar iets nieuws, houd focus!

Happinez Krachtdieren deck

  • Welk krachtdier is jouw gids vandaag?

  • Trek een (dag)kaart ter inspiratie of doe een legging

  • Ontdek de wijsheden van 40 magische krachtdieren

2, 22, 222, 2222: Zaai door

Je bent bezig met zaaien, maar hebt nog geen zicht op wat je gaat oogsten. De engelen vertellen je door middel van de 2: ga door met waar je mee bezig bent, er staan je mooie dingen te wachten die je nog niet kunt zien.

3, 33, 333, 3333: Heb vertrouwen

Het getal 3 is een geruststelling van de engelen. Je wilt iets heel erg graag en met de 3 in een getallenreeks geven de engelen aan: we hebben je gehoord, alles is voor handen en wordt in gang gezet. Heb vertrouwen.

4, 44, 444, 4444: Weet dat we er zijn

We zijn er voor jou op alle momenten in je leven, daarvoor staat engelengetal 4. Op momenten van eenzaamheid, verdriet of juist van succes en ontspanning laten engelen je graag weten dat ze er zijn en dat je ze altijd kunt aanroepen.


5, 55, 555, 5555: Groei

Ja, je zit in een groeispurt. Alles lijkt tegelijk te gebeuren: je relatie eindigt, je contract loopt af en je krijgt de kans om een project te gaan leiden in Colombia. Je schrikt je een ongeluk. Met de 5 geven engelen aan: er gebeurt veel, maar je wordt gesteund.

6, 66, 666, 6666: Breng balans

Als je vaak het getal 6 in een reeks ziet, is de kans groot dat je je zorgen maakt over lichamelijke of materiële zaken. Hoe kan ik beter op mijn gewicht letten? Verdien ik wel voldoende geld? De 6 spoort je aan om balans te brengen waar die er niet is.

7, 77, 777, 7777: Ontwikkel spiritueel

Met het getal 7 op je pad moedigen de engelen je aan in je spirituele of religieuze ontwikkeling. Deze ontwikkeling brengt je dichter bij jezelf en doet je goed, dus ga vooral zo door.

8, 88, 888, 8888: Wees voorbereid op overvloed

8 staat voor overvloed. Met wat je op dit moment doet, zal er overvloed op je pad komen. Dat kan geld zijn, maar ook liefde en tijd. Je zult in elk geval (emotioneel) rijk worden van dat wat je aan het manifesteren bent.

9, 99, 999, 9999: Ga verder

Het laatste getal 9 staat voor afronding. Er gaat een deur dicht en een andere open. Misschien zie je dat al en is de 9 een bevestiging, misschien heb je wat signalen nodig om er zicht op te krijgen. Met 9 zeggen de engelen: je hebt eruit gehaald wat erin zit. Ga verder.

Meer weten?

Meer lezen over engelen?

Communiceren met engelen: hoe werkt dat precies?

Volgend artikel
Dit zijn de 8 aarde-engelen typen: welke ben jij?
Dit zijn de 8 aarde-engelen typen: welke ben jij?