Aarden en gronden met de Saywachakuy-oefening

Aarden en gronden met de Saywachakuy-oefening Aarden en gronden met de Saywachakuy-oefening Aarden en gronden met de Saywachakuy-oefening

De Inca-traditie mag dan stokoud zijn, tegelijkertijd is hij springlevend en niet alleen in het Andes gebergte in Peru. Ook in Europa zijn er steeds meer mensen die spirituele wijsheden en de krachtige, praktische oefeningen van de Inca’s ontdekken. De Saywachakuy-oefening is er zo eentje.

Soms heb je van die dagen waarop het je niet goed lukt om te aarden. In dat geval kun je de Saywachakuy-oefening uitproberen. Deze Inca-oefening helpt je te gronden.

De saywachakuy-oefening

Door Saywachakuy ga je vanzelf goed aarden. Je gaat je krachtig voelen en je krijgt energie. Saywachakuy helpt je om je Inca-zaadje, het zaadje van verlichting dat sinds je geboorte in jou aanwezig is, te laten groeien. Om je bubbel vitaal en schoon te houden kun je deze oefening het best elke dag doen. Het kost je weinig tijd en je kunt het overal doen.

Zo doe je dat

1.  Sta met twee benen stevig op de grond of zit op een stoel.
2. Vraag Pachamama (Moeder Aarde) om haar sami (goede, lichte energie) en laat deze via je voeten in je bubbel stromen. Stuur het omhoog naar vader Kosmos.

Tekst: Julika Marijn

Dit artikel is een fragment uit Happinez 4-2019. Meer lezen? Je bestelt het nummer in onze shop.

Meer oefeningen?

Houd je energie schoon met de Samichakuy-oefening.

Volgend artikel
Een ode aan jouw ziel
Een ode aan jouw ziel