Inzicht nodig? Aan de slag met je intuïtie? Gebruik deze orakelkaarten

Inzicht nodig? Aan de slag met je intuïtie? Gebruik deze orakelkaarten Inzicht nodig? Aan de slag met je intuïtie? Gebruik deze orakelkaarten Inzicht nodig? Aan de slag met je intuïtie? Gebruik deze orakelkaarten

Behoefte aan advies en inzicht? Zelf aan de slag met het leggen van kaarten? Koop dan een set orakelkaarten.

Orakelkaarten geven directe boodschappen die behoorlijk raak kunnen zijn. Anders dan bij tarotkaarten hoef je geen kennis te hebben van symboliek of eeuwenoude interpretaties. Orakelkaarten hebben een korte en eenduidige boodschap. Toegankelijk, geruststellend, ondersteunend en inzichtelijk. Vier sets orakelkaarten uitgelicht.

Tao Orakel

Je hebt vast wel eens gehoord van het Chinese I Tjing orakel. Een fascinerend orakel dat werkt met munten, elementen en de combinaties ervan. Interessant, maar het vergt wat tijd en uitzoekwerk. De maker van het Tao Orakel heeft I Tjing combinaties samengebracht in 64 kaarten. Met munten erbij kun je het alsnog zo uitgebreid maken als je wilt, maar één kaart trekken is ook mogelijk. Op de prachtig vormgegeven kaarten staan een illustratie en heldere titel als ‘Voorspoed’ met eronder kernwoorden die dat begrip bekrachtigen: ‘dankbaarheid tonen’, ‘geluk’ en ‘succes’. In het boekje staat een uitgebreide uitleg over de betekenis van de kaart. Als je meer wilt, kun je met de I Tjing combinaties op de kaarten aan de slag. Een mooie manier om op toegankelijke en overzichtelijke wijze kennis te maken met I Tjing.

Chakra Wijsheid

De kleurrijke set Chakra kaarten is opgebouwd aan de hand van de chakra’s. Bij de zeven chakra’s horen zeven kaarten die je inzicht verschaffen in je situatie. Hoe? Door middel van een korte, metaforische legende die in het bijgevoegde boekje staat, vragen voor persoonlijk onderzoek en een meditatie. Zo gaat de kaart IJdelheid over meer, groter en beter willen. ‘Ben ik bepaalde beperkende verbintenissen ontgroeit?’, staat er bij ‘Persoonlijk onderzoek’ in het boekje. De Chakra kaarten houden je een grote spiegel voor en dagen je uit daar goed in te kijken. Gebruik het Chakra orakel alleen als je een duidelijke intentie of vraag hebt, dan verschaffen ze je een inzicht waar je niet omheen kunt.

Online training Intuïtie

  • Je intuïtie als tool voor een lichter leven

  • Kom in contact met je zesde zintuig

  • Video’s en oefeningen inclusief advies van medium Janneke Leber


Boodschappen van de Engelen

Wat willen de engelen je laten weten? Die vraag staat centraal in de kaartenset Boodschappen van de Engelen. Laat je niet afschrikken door de term ‘engelen’ en de ietwat christelijke afbeeldingen op de kaarten, want de boodschappen zijn direct en krachtig. Zo zegt de kaart met de engel Serena erop: ‘Ik ben de Engel van Overvloed. Je zult het geld dat je nodig hebt ontvangen en het Universum is er verantwoordelijk voor hoe dat zal gebeuren.’ Altijd fijn om zoiets te horen. In het boekje staat een uitgebreidere uitleg. Deze kaarten steunen je en zijn nooit hard. Er spreekt een grote bescherming uit. Mooi dus om in combinatie met tarotleggingen, I Tjing of het Chakra Orakel in te zetten.

Mystieke Sjamanen

Drie bijzondere helers en leermeesters, onder wie Alberto Villoldo, bundelden hun wijsheid in het Mystieke Sjamanen orakel kaartenset. Als je het orakel raadpleegt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en de toekomst te beïnvloeden. Deze set bevat 64 rijk geïllustreerde kaarten en een uitgebreid handboek met uitleg over verschillende leggingen en interpretaties. Je vindt deze en nog veel meer mooie kaartendecks in de Happinez webshop.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over spiritualiteit?

Hoeveel levenservaring heb jij al opgedaan? Ontdek de DNA-code van je ziel.

Volgend artikel
De Duivel, het Oordeel – wat tarotkaarten je zeggen over jezelf
De Duivel, het Oordeel – wat tarotkaarten je zeggen over jezelf