Hoeveel levenservaring heb jij al opgedaan? Ontdek de DNA-code van je ziel

Hoeveel levenservaring heb jij al opgedaan? Ontdek de DNA-code van je ziel Hoeveel levenservaring heb jij al opgedaan? Ontdek de DNA-code van je ziel Hoeveel levenservaring heb jij al opgedaan? Ontdek de DNA-code van je ziel

Is er een thema dat steeds terugkeert in je leven? Een kwestie waar je moeite mee hebt? Of juist iets waar je bewust in gegroeid bent? Ga je uit van het principe van reïncarnatie? Ontdek dan wat jouw wijsheidsniveau is.

Belgische psychotherapeut William Gijsen kwam door seance, meditatie en trance in contact met een hogere ziel die hem het mysterie van het leven uit de doeken deed. Parkeer eventuele sceptische gedachten, want het gedachtegoed is fascinerend.

1360 levens

Je hebt vast wel eens van jonge en oude zielen gehoord. Als dat je interesseert, kun je je hart ophalen met het boek De DNA-code van de Ziel van William Gijsen. Een ziel groeit, en hoe. Gijsen omschrijft drie aardse sferen die een ziel doorloopt. Binnen die sferen zijn er steeds zeven trappen die je bewandelt in 1360 aardse levens. Een behoorlijke weg te gaan dus. Maak kennis met de basisprincipes van de theorie van William Gijsen.

Zoekers en vinders

Gijsen onderscheidt zielen van elkaar met de termen Zoekers en Vinders. Zoekers zijn zielen die zonder vooropgezet plan een nieuw leven tegemoet gaan, op zoek naar de weg die het beste bij hen past. Ze zijn in staat om in één leven meerdere trappen te doorlopen, terwijl een Vinder meerdere levens doet over één trap. Een vinder heeft een weg voor zichzelf uitgestippeld en gaat daar bij leven naar op zoek. Vinders voelen zich rustig en voldaan als ze zich op het juiste pad bevinden, voor Zoekers is dat lastig, want die blijven altijd op zoek. Grote kans dat je je in één van beiden sterk herkent.

Eerste sfeer

Ons leven op aarde begint in de eerste sfeer. Dat is meteen een harde les. Iemand in de eerste sfeer wil erbij horen, gezien worden, zich inzetten voor anderen om goedkeuring te krijgen. Iemand in de eerste sfeer wordt gemakkelijk slachtoffer van zijn omstandigheden en het is dan ook de uitdaging in deze sfeer om uit die rol te komen. Een eerste sfeerder wil graag leren van zijn omgeving en waait daardoor wel eens met verkeerde winden mee. Het is de kunst voor iemand in de eerste sfeer om de realiteit te blijven zien en om vast te houden aan de eigen waarden die gedurende meerdere levens steeds sterker worden.


Tweede sfeer

Iemand in de tweede sfeer ziet van elk verhaal twee kanten. Deze persoon moet leren om eigen keuzes te maken. Het leven van iemand in de tweede sfeer is een groot avontuur, waarin zelf uitzoeken en ervaren centraal staan. Onafhankelijkheid groeit in de tweede sfeer; in de liefde bijvoorbeeld en financieel. Een tweede sfeerder ontwikkelt vrijheid en een eigen visie en zorgt daarbij goed voor zichzelf. Zelfstandig ondernemen in brede zin past bij iemand in de tweede sfeer.

Derde sfeer

Er zijn maar weinig zielen die de derde sfeer bereiken in hun aardse levens. In deze sfeer staat het overstijgen van tegenstellingen centraal, net als het verenigen van de omgeving. In de eerste sfeer heb je met name geleerd goed voor anderen te zorgen, in de tweede sfeer lag de nadruk op voor jezelf zorgen. In de derde sfeer komen deze twee samen. Iemand in de derde sfeer oordeelt niet en veroordeelt ook niet. Maar dan ook echt niet. Ver ontwikkelde zielen in de derde sfeer worden verlicht genoemd.

Jouw DNA-code

Binnen de sferen zijn er trappen en zelfs stadia en fases die je doorloopt. Je hebt ook een karmagetal en een karmavereffenaar. Als je je eigen DNA-code wilt achterhalen, lees dan De DNA-Code van de Ziel. Je zult merken dat je je in veel beschrijvingen van verschillende sferen en trappen herkent. Het is de uitdaging om te voelen waar je je het meest toe aangetrokken voelt. Twijfel je? Vraag je code dan aan bij William Gijsen.

Beeld: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over spiritualiteit?

Geloof jij in een volgend leven? Dit is alles wat je wilt weten over reïncarnatie

Volgend artikel
Zo bescherm je je huis tegen negatieve energie
Zo bescherm je je huis tegen negatieve energie