Moonology: leer werken met de kracht van de maan

Moonology: leer werken met de kracht van de maan Moonology: leer werken met de kracht van de maan Moonology: leer werken met de kracht van de maan

Astroloog Yasmin Boland is gefascineerd door de mystieke krachten van de maan, die volgens oeroude kennis doorwerkt in al het leven op aarde. Ze heeft een toegankelijk methode ontwikkeld om met de kracht van de maan te werken: moonology.

Misschien ben je weleens klaarwakker als je zou horen te slapen. Je kijkt uit het raam en hé, volle maan. Of je legt je kristallen het volle maanlicht om ze te ontdoen van negatieve energie en weer op te laden. Veel vrouwen voelen wel iets speciaals bij die magische witte bol die er altijd voor ons is en waarmee we zo diep verbonden zijn.

Yasmin Boland heeft de rituelen onderzocht waarmee vrouwen zich eeuwenlang hebben verbonden met de maan en een toegankelijke methode ontwikkeld waarmee je volgens de acht fases van de cyclus van de maan je leven kunt veranderen, ze noemt het ‘Moonology’.

Hoe zou je Moonology omschrijven?

Yasmin: “Moonology is een vorm van astrologie waarbij je de maan gebruikt om het leven te creëren waarnaar je verlangt. Door met de fases van de maan te werken, kun je leren om haar magie toe te passen in je leven. Om Moonology te gebruiken, hoef je geen astroloog te zijn – je hoeft niet eens in astrologie te geloven. Het is heel makkelijk om met de maan te werken zonder dat je veel hoeft te begrijpen van het hoe en waarom.”

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

“Je kunt de maan bijna elke avond buiten zien. Alles wat je hoeft te weten om te beginnen met Moonology is dat ze haar eigen cyclus heeft, dat we met haar zijn verbonden en dat zij is verbonden met onze planeet. Gedurende de acht fases van de maan – van de nieuwe maan naar de volle maan en terug – kun je leren om je wensen te manifesteren en je verlangens toe te vertrouwen aan het universum.”

Wat is het verschil tussen astrologie en moonology?

“Moonology is een prachtige manier om kennis te maken met astrologie, want het is veel simpeler. Je hoeft alleen met de maan te werken en niet met alle andere planeten. Als je een jaar met Moonology hebt gewerkt, heb je alle aspecten in je leven langs zien komen, dus als je wilt dat je leven verandert, dan zál het ook veranderen.”

Hoe kun je Moonology gebruiken in je dagelijkse leven?

“Je begint tijdens de nieuwe maan met het neerzetten van een intentie. Bijvoorbeeld: ik wil deze maand een huis kopen. Je spreekt je intentie uit en dan onderneem je twee weken lang geïnspireerde actie.  Je zorgt dat de mensen in je omgeving het weten, je schrijft het op, je visualiseert het, je koestert het. Als je intentie bij de daaropvolgene volle maan niet is uitgekomen en je hebt nog geen huis gekocht, dan laat je het los en draag je je wens over aan het universum.”

“Je zet dus niet alleen je intentie neer, maar je accepteert ook dat de dingen op hun eigen moment gebeuren; sommige wensen vergen nu eenmaal tijd. Misschien was het juiste huis met de juiste energie nog niet te koop of moeten er nog andere dingen gebeuren voordat je kunt verhuizen. Het gaat erom dat je je leven een bepaalde richting opstuurt zonder dingen te willen forceren. Je spreekt je intentie uit en draagt het daarna over aan het universum omdat je begrijpt dat het op deze manier het beste voor je uit zal pakken. Als je de nieuwe maan gebruikt om te manifesteren, dan begin je met het creëren van je droomleven. Als je helemaal geen intentie neerzet, dan gebruik je je vermogen om te creëren niet.”

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Yasmin op het Happinez Festival

Op het Happinez Festival in mei 2019 wordt je geïnspireerd door astrologe Yasmin Boland van het populaire moonology.com. Ze deelt hoe je je kunt verbinden met de maan en de kosmos en laat je de magie van de maan persoonlijk ervaren met prachtige rituelen en oefeningen voor elke maanfase.

Yasmin: Door met de maan te werken, bevrijd je de innerlijke kracht waarmee je geboren bent om je leven te manifesteren. Probeer het maar!

Meer lezen?

 

Volgend artikel
Margaretha de Vries: een engel in de vorm van een vrouw
Margaretha de Vries: een engel in de vorm van een vrouw