Wat is een medium en wat heb je eraan?

Wat is een medium en wat heb je eraan? Wat is een medium en wat heb je eraan? Wat is een medium en wat heb je eraan?

Contact maken met je ziel kan je helpen te ontdekken wat je missie is, zodat je keuzes maakt die jou helpen het maximale uit je leven te halen. Een medium kan je hierbij helpen.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die contact kan leggen met de zielswereld. Een medium kan in contact treden met de ziel van zowel levenden, als overleden mensen. Saskia Nefkens is medium en treedt voornamelijk in contact met de ziel van mensen die graag meer duidelijkheid willen over hun dromen en levensmissie.

Wat heb je eraan?

Doordat een medium contact legt met de zielswereld, kan hij of zij jou helpen inzichten te verkrijgen over stukken waar je zelf (nog) niet bij kunt. Je ziel is namelijk erg wijs en weet precies welke volgende stap jij mag gaan nemen. Maar bij veel mensen wordt die subtiele wijsheid overstemd door alle prikkels van buitenaf. Door werk, media en de dagelijkse sleur.

Als je zicht krijgt op wat je echt wilt en wat jouw zielsmissie is, kun je keuzes maken die in overeenstemming zijn met wie jij werkelijk bent. Misschien twijfel je over een carrière-switch of een verhuizing, maar heb je net dat extra stukje bevestiging nodig. Of misschien weet je dat je huidige werk niet langer bij je past, maar heb je geen idee wat je dan wél wilt. Je ziel heeft al deze wijsheid in pacht en een medium kan die wijsheid naar bovenhalen.

Kun je zelf contact leggen met je ziel?

Ja, met name door geregeld te mediteren en je intuïtieve spier te trainen. Maar ook al ben je nog zo fijngevoelig, soms is het moeilijk om je ego er even buiten te laten. Die stem die zegt dat je iets niet kunt, of dat er geen mogelijkheden zijn. Een medium vertelt jou objectief wat zich in je ziel afspeelt, zodat je je minder snel laat tegenhouden door belemmerende gedachten.

Meer lezen over spiritualiteit?

Ontdek de leeftijd van je ziel.

Volgend artikel
Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het
Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het