Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het

Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het

Een medium bezoeken; zelfs de grootste scepticus fantaseert er weleens over. Want: hoe werkt het en hoe kan het?

Een medium bezoeken: zo werkt het

Kan iemand echt dingen benoemen die niet (psychologisch) herleidbaar zijn uit jouw aanwezigheid op het moment van de reading? Kan iemand net zo diep (of zelfs dieper) bij jou naar binnen gaan als jij zelf? Niet alle mediums werken op dezelfde manier en ze hebben niet allemaal dezelfde gaven. Het is dus de kunst om een medium te vinden dat bij je past.

Een medium dat binnen een mum van tijd je verleden, heden en toekomst kraakhelder belicht, is de Amsterdamse Jeannette van Raaij. Nieuwsgierig naar haar aanpak? Zo gaat Jeannette te werk gaat tijdens een aura reading:

Vragenvuur

Als je met Jeannette een afspraak maakt, verzoekt ze je vooraf wat vragen te beantwoorden: wie ben je, wat doe je en waarom breng je een bezoek aan een medium? Ook de aura reading zelf start Jeannette met vragen die in een rap tempo voorbijkomen. Aan de vragen die ze stelt, merk je dat ze al meer weet dan jij haar vertelt hebt. De vragen hebben bijvoorbeeld betrekking op de familieleden waar jij het meest mee vervlochten bent of op een aspect in jouw werk waar je mee worstelt. Als de vragen beantwoord zijn en Jeannette steeds meer toegang en inzicht krijgt in jouw energie, begint de reading…

Film over jouw leven

Jeannette legt uit wat ze gaat doen. Ze sluit haar ogen en zal met haar armen om zich heen bewegen, maar is wel open voor contact en vragen tussendoor. Als Jeannette aftrapt, reis je met haar mee omdat ze levendig beschrijft wat ze ziet. Kenmerkend voor Jeannette is haar heldere, krachtige stem. Ze draait niet om de hete brei heen en er zit een vaart in haar manier van spreken die intens is omdat er zoveel waarheden voorbij suizen, maar vooral prettig omdat er geen ruimte is voor gedachten, alleen voor gevoel. Ze ziet jou op je werk, als klein kind, in relatie tot familieleden, vrienden en je geliefde. Ze beschrijft jou in situaties en neemt daar de omgeving in mee, waardoor je je realiseert dat ze letterlijk scènes uit jouw leven voor zich ziet.

Belangrijke boodschappen

Overleden dierbaren, geesten, gidsen, engelen en eventuele toekomstige kinderen komen voorbij alsof het de normaalste zaak van de wereld is en dat is het op het moment van de reading ook. Belangrijke zaken die betrekking hebben tot dat wat je wilt weten komen aan het licht, maar dat wat je écht niet wilt delen, is ook voor Jeannette niet zichtbaar. Jeannette communiceert krachtige en belangrijke boodschappen waar je mee verder kunt. Het is net of je even uit je leven stapt en er van een afstand naar kijkt. Ze neemt je mee in een film over jouw leven: confronterend, inzichtelijk en ontzettend waardevol.

Hoe staat het ervoor?

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wanneer je naar een medium gaat: boodschappen zijn er altijd. Op momenten dat je minder lekker in je vel zit, zul je er meer behoefte aan hebben en ben je geneigd alles wat helpt met open armen te ontvangen. Het is dus ook interessant om juist als je blaakt van de nieuwe ideeën en levensenergie aan een medium te vragen: hoe staat het ervoor? Kortom: je kunt met iedere vraag bij Jeannette terecht en je hoort meer dan je voor mogelijk houdt.

Meer weten?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over dit onderwerp?

Lees hier wat een medium precies is én wat je er aan kunt hebben.

Volgend artikel
Als spiritueel werk je teveel wordt
Als spiritueel werk je teveel wordt