Terug naar overzicht

Hey sunshine #3: Rebecca Boektje en Daisy Oppelaar

Happi.kids presenteert ‘Hey sunshine, je doet het goed!’, een bijzondere videoserie over moederschap, kwetsbaarheid en je intuïtie volgen. Een liefdevolle boodschap om moeders op te roepen elkaar te steunen en te omarmen. Lees er hier meer over.

Rebecca Boektje, moeder van dochter Yuki (3) en zoon Ravi (10 mnd), en Daisy Oppelaar, moeder van dochter Izzy (7 mnd), praten in deze video over eerlijkheid over het moederschap en waarom we onze keuzes in opvoeden niet hoeven te benadrukken. Iedereen doet het goed. 

In het zonnetje

Draag jij dit onderwerp ook een warm hart toe en wil je samen een positieve impact maken? Tag op Facebook of Instagram een moeder die jij in het zonnetje wilt zetten. En laat haar weten; Hey sunshine, je doet het goed! #jedoethetgoed.

Bekijk alle videos:

Happi.kids ’Zonnekracht’

Het nieuwe nummer Happi.kids ’Zonnekracht’ ligt vanaf vandaag in de winkel. In dit nieuwe nummer: het grote broertjes- en zusjesdossier, het nut van vies worden, wat we kunnen leren van de Mayakalender en zomerse rituelen en inspiratiekaartjes om het nieuwe seizoen in te luiden. Verder lees je nog veel meer waardevolle inzichten, columns van ouders en bijzondere kinderverhalen voor jou en je kid(s).

Goed nieuws! Vanaf nu verschijnt Happi.kids vier keer per jaar. Wil je geen nummer missen? Bestel het nieuwe nummer met gratis verzendkosten of bekijk het abonnement.