Horoscoop Vissen: dit inzicht maakt dat dingen makkelijker gaan deze zomer

Horoscoop Vissen: dit inzicht maakt dat dingen makkelijker gaan deze zomer Horoscoop Vissen: dit inzicht maakt dat dingen makkelijker gaan deze zomer Horoscoop Vissen: dit inzicht maakt dat dingen makkelijker gaan deze zomer

Alles draait deze zomer om waardering Vissen, en geven en ontvangen…

In de zone van waarde en eigenwaarde kan Mars de nodige spanningen brengen. Dat kan zich onder andere uitten op financieel gebied. Soms heb je het gevoel dat anderen je niet voldoende waarderen, je wilt een betere beloning, meer erkenning, je wilt gezien worden. Dat kan volkomen terecht zijn, maar het is belangrijk dat je deze wens tactisch en strategisch blijft formuleren. Je kunt de neiging hebben om het teveel als een gevecht te zien, waardoor je verstrikt raakt in discussies die niet het gewenste resultaat opleveren.

Geef jezelf waardering

Als je ineens te veel van anderen eist kunnen ze afstand nemen in plaats van meegaan met jouw wensen. Het gaat erom een eerlijke vorm van waardering te vinden. Een waardering waar jij tevreden mee bent, maar waar de ander ook achter kan staan.

Waarschijnlijk zal je daarvoor iets van je veeleisende houding moeten inleveren. Dat gaat niet vanzelf, maar als je beseft dat het in de eerste plaats gaat om zelfwaardering en eigenwaarde en dat je die ander helemaal niet nodig hebt om jou dat te geven, kan het opeens veel makkelijker gaan en krijg je veel meer voor elkaar. Zo ontdek jij deze zomer je veerkracht: in eigen-waarde.

Daag je geest uit met het Happinez Puzzelboek

  • 160 pagina’s met spirituele quizzen, zen-makende beeldpuzzels en inspirerende inzichten

  • In samenwerking met Denksport, dé expert op puzzelgebied

Ben je een ander sterrenbeeld? Lees jouw zomerhoroscoop van 2020 hier.

 

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop voor de nieuwe maan in Kreeft
Horoscoop voor de nieuwe maan in Kreeft