Maagd: jij vervult in november een wens van je ziel

Maagd: jij vervult in november een wens van je ziel Maagd: jij vervult in november een wens van je ziel Maagd: jij vervult in november een wens van je ziel

Je helpt jezelf op zielsniveau deze maand, Maagd.

Met Neptunus in Vissen kun je in de rol van martelaar of zondebok komen. Door die rol op je te nemen, help je anderen, ook al gaat dat niet altijd via de bewuste route. Het overkomt je meer dan dat je er echt voor kiest. Maar in dat ‘overkomen’ vervul je wel degelijk een wens van je ziel.

Karmapunten

Ergens onbewust wil je dit voor de ander doen, wil je heling brengen in een conflict of in een liefdesrelatie bijvoorbeeld. Door jezelf op te offeren wordt de ander gedwongen een andere positie in te nemen, anders naar de situatie te kijken. Dit betekent niet altijd dat je de relatie op zich kunt redden, maar wel dat je de ander redt, terwijl je daar zelf verder niets mee wint. En toch doe je het. Een manier om jouw pijn te verzachten is het besef dat je op deze manier ‘karmapunten’ verdient. Neptunus is namelijk een planeet die sterk verbonden is met karma. Het gaat dus om een heling van de ander doordat jij de innerlijke kracht hebt om een offer te brengen. En daarmee help jij de ander, maar ook jezelf: op zielsniveau.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Voel je een diepe connectie met de natuur, Weegschaal?
Voel je een diepe connectie met de natuur, Weegschaal?