Voel je een diepe connectie met de natuur, Weegschaal?

Voel je een diepe connectie met de natuur, Weegschaal? Voel je een diepe connectie met de natuur, Weegschaal? Voel je een diepe connectie met de natuur, Weegschaal?

Jij helpt mensen stapjes te zetten in bewustwording deze maand.

Met Neptunus in Vissen, kun jij je meer dan normaal bewust zijn van wat de dieren, de aarde en de planten nodig hebben. Misschien denk je zelfs dat zij het zijn die healing nodig hebben. Maar in werkelijkheid zijn wij mensen het die moeten genezen wat betreft onze omgang met onze omgeving.

Gezondere relatie

Dat lijkt een praktisch onderwerp, en dat is het ook als je denkt aan de uitvoering. Maar in de basis is het een spiritueel thema. Voel je de diepe connectie die wij mensen met onze omgeving hebben? Kennen wij onze positie in het geheel? Of menen wij dat we als mensen aan de top van de voedselketen staan en dat het ons geboorterecht is om zonder enige consequentie de aarde kaal te plukken?

Door met mensen het gesprek aan te gaan, kun jij ze helpen stapjes te zetten in deze bewustwording. Want dankzij een zekere sensitiviteit kun je vooruitlopen op de muziek. Je kunt anderen laten zien hoe we met meer liefde en minder materialisme minstens zo gelukkig kunnen zijn, terwijl de natuur meer de kans krijgt om haar gang te gaan. Eigenlijk gaat het om het opbouwen van een gezondere relatie: en daar ben jij van nature goed in.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen? Zo creëer jij een veilige vluchtheuvel in november
Schorpioen? Zo creëer jij een veilige vluchtheuvel in november