Schorpioen? Zo creëer jij een veilige vluchtheuvel in november

Schorpioen? Zo creëer jij een veilige vluchtheuvel in november Schorpioen? Zo creëer jij een veilige vluchtheuvel in november Schorpioen? Zo creëer jij een veilige vluchtheuvel in november

Jij helpt kinderen te dealen met onzekerheid deze maand, Schorpioen.

Van nature is Schorpioen een fantastische opvoeder. Dat is te danken aan het feit dat je door mensen heen kijkt, dat je ziet wat er verborgen ligt achter een glimlach of een driftbui. Maar het zijn vaak ook je eigen jeugdherinneringen die ervoor zorgen dat je op een diep niveau begrijpt wat kinderen nodig hebben. Misschien lijkt het alsof kinderen niet zoveel last hebben als het even tegenzit, ze hoeven zich het minst aan te passen. Maar dat is schone schijn.

Diepe liefde

Op een onbewust level kunnen kinderen angst of zorgen van ouders en de problemen in de wereld om hen heen toch meekrijgen. Jij kunt je kwaliteiten inzetten om kinderen te helpen bij het dealen met onzekerheid. In de eerste plaats zijn je eigen kinderen bij jou in veilige handen. Maar ook voor andere kinderen kun jij een veilige vluchtheuvel creëren, simpelweg door wat je zegt en doet. Je hoeft er niet eens over na te denken, het gaat bijna vanzelf, vanuit een diepe liefde voor de generatie die lichamelijk misschien niet het kwetsbaarst is, maar geestelijk des te meer.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok? Zo breng jij mensen bij elkaar
Steenbok? Zo breng jij mensen bij elkaar