Terug naar overzicht

Steenbok? Zo breng jij mensen bij elkaar

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Steenbok? Zo breng jij mensen bij elkaar

Mensen die jou nodig hebben, komen vanzelf op je pad, Steenbok.

Jouw sjamanistische kant zou zich door Neptunus in Vissen goed kunnen richten op een andere manier van communiceren. Je empathische vermogens zijn sterker ontwikkeld dan normaal, waardoor je heel goed twee kanten van een verhaal kunt zien. En dat helpt om mensen bij elkaar te brengen.

Motjes

Als Steenbok voel jij je sowieso al een beetje verheven boven anderen, je hebt sowieso al wat meer afstand en overzicht. Gebruik dat om met compassie te kijken naar wat er aan de hand is. Je zult zien dat de mensen die jou nodig hebben als gids bij het vormen van hun mening, vanzelf op je pad komen. Ze weten jou feilloos te vinden, als motjes het licht.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen